Ce spune directorul Confort Urban, Teo Hira, despre amenda dată de Garda de Mediu

teo hira

Comisarul șef al Gărzii de Mediu, Steluța Popescu, a declarat, marți, că instituția a amendat cu 60.000 de lei pe Confort Urban SRL, societatea aflată în subordinea Consiliului Municipal Constanța.

Directorul Confort Urban, Teo Hira, a declarat că amendat aplicată nu este de 60.000 de lei, cum a afirmat comisarul șef al Gărzii de Mediu.

„Amenda este între 40.000 și 60.000 de lei. Se achită în 15 zile jumătate din minim.”, a mai spus acesta.

Așadar, amenda plătită va fi de 20.000 de lei.

Mai mult, Teo Hira a declarat că toate deșeurile sunt cele rezultate din activitatea Confort Urban. E drept, de ceva timp, deșeurile din asfalt sunt considerate toxice, ceea ce pare puțin paradoxal, din moment ce asfaltul de pe șosea nu este considerat la fel.

Șeful Confort Urban a precizat că în curtea Confort Urban se depozitează deșeuri din asfalt de 20 de ani. Acesta ajunge aici temporar, până este dus la groapa de gunoi.

Teo Hira a mai spus ceva important:

„Confort Urban este în procedură de achiziția a serviciilor pentru o groapă de gunoi autorizată.”

Odată finalizată, toate problemele aceste se vor rezolva.

Controlul Gărzii de Mediu a fost încheiat la 7 martie 2023.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un incendiu a izbucnit la o navă sub pavilion Panama aflată în Portul Constanța

mar mart. 21 , 2023
O navă sub pavilion Panama, care transportă uree, a luat foc marți seară în jurul orei 18:00, a anunțat Autoritatea Navală Română. Aceasta se află în zona de ancoraj nr. 1 a Portului Constanța. Comandantul navei a declarat că incendiul a avut loc la zona spațiilor de locuit și din […]

V-ar putea interesa și: