Ce spune Doru Iordache, consilier al primarului Constanței, despre acuzațiile care îi sunt aduse

Doru-Iordache
Doru Iordache, consilier al primarului Constanței, în fața centrului de zi din Medeea

Unul dintre consilierii primarului Constanței, Doru Iordache, jurnalist de meserie, a fost acuzat de doctorița Cora Maxim-Mitroi că a beneficiat de tratament preferențial chiar la un centru de zi care aparține de primărie.

„În timp ce pacienții noștri, constănțenii normali care aveau nevoie de continuitate în asigurarea tratamentului injectabil inițiat în secția de zi, au fost nevoiți să se descurce pe la domiciliu, în weekendul prelungit de Rusalii, dnl Iordache a abuzat de influența pe care o are în interiorul spitalului! Ca și cum ar avea spital personal! Și astfel și-a primit tratamentul injectabil la fiecare 12 h! În timp ce un medic pensionar, care a muncit, domnule Iordache, o viață în spitalul de boli infecțioase, a trebuit să plătească o asistentă ca să-i facă tratamentul acasă că nu avea unde! Că spitalul e închis! Secția de zi era închisă! Și omul chiar avea boli serioase, amenințătoare de viață pentru care nu am găsit un loc la internare in SCJU Cta! Știti….nu avea “roșu în gât”, ca alții…”, a scris aceasta, pe pagina sa de Facebook.

I-am solicitat un punct de vedere consilierului, care ne-a transmis următoarele:

„Apreciez ca va aplecați asupra acestui caz. “Atacurile”doamnei doctor Cora Maxim la adresa mea lansate pe contul domniei sale de Facebook au devenit o obișnuita. Pot spune chiar ca ma vânează! De data aceasta a încercat sa transforme un banal tratament intr-o poveste cu iz penal. Revenind la presupusul meu abuz mentionez următoarele: m-am prezentat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase joi 9 Iunie, pentru un consult. Am avut trimitere de la medicul de familie! Mi s-au luat analize si mi s-a prescris un tratament. Vineri, 10 Iunie, a sosit rezultatul analizelor si mi s-a mai prescris si tratament injectabil pentru cinci zile. Pentru ca venea weekendul prelungit am fost îndrumat sa continui tratamentul la secția cu spitalizare continua a SCBI din cartierul Medeea. Luni, 13 Iunie, de Rusalii, era de garda la secția din Medeea doamna doctor Slujitoru, prietena doctoriței Maxim, așa ca, vrând nevrând am întâlnit-o in holul de la intrare. Aceasta a informat-o cu privire la vizita mea in secție pe doamna doctor Maxim. Cam asta este abuzul meu!!! Numai ca eu am plătit contravaloarea tratamentului primit. Este adevarat ca luni dimineața când m-am prezentat pentru tratament era un pacient cu o plaga muscata care a fost preluat înaintea mea, nu m-am prevalat de nicio calitate si nu a sunat nimeni in secție pentru ca sa primesc vreun tratament preferențial. In rest, in celelalte 2 zile in care am frecventat secția de la Medeea, nu mai era nimeni la tratament!!! Oricum doamna doctor Maxim care se auto caracterizează ca un medic devotat preocupat de munca la capul pacientului face un abuz in ceea ce ma privește. Domnia sa uita de respectarea intimității și a confidențialității medicale. Domnia sa afirma pe contul sau de Facebook ca as fi avut “rosu in gât”. În același registru încearcă sa ma pună in comparație cu un caz grav al unei doamne doctor ca sa dea greutate și dramatism acestui banal tratament. Probabil ca așa zisul abuz al meu ar trebui sa aibă și un prejudiciu. Va anunț ca dacă n-as fi plătit contravaloarea tratamentului, valoarea prejudiciului ar fi fost de vreo 100 de lei!!!! Înțeleg ca pentru faptul ca am susținut-o la funcția de manager și nu a reușit sa o obțina a devenit o problema pentru mine. Îmi pare rău dar “influența” mea nu a fost de ajuns in fata votului colegilor care au ales ca director interimar pe altcineva. Apoi doamna doctor Maxim nu s-a mai înscris la concursul de manager. Multumesc!”

Zen Residence2 thoughts on “Ce spune Doru Iordache, consilier al primarului Constanței, despre acuzațiile care îi sunt aduse

  1. Si nu te-ai mirat ca nu mai era nimeni la tratament in zilele de sarbatoare? Tocmai asta zice dna doctor. Ca numai tu ai putut primi tratament. Si dc ai fi pagubit de 100 lei ti se par putini? Pe langa cat furati, da e putin. Dar f mult pt un pensionar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cine a fost Ștefania Mărăcineanu, omogiată azi de Google

Sat Jun 18 , 2022
Pe data de 18 iunie, Google o sărbătorește pe Ștefania Mărăcineanu, personalitate marcantă a cercetării și științei din România, cu un Google Doodle. Ștefania Mărăcineanu a studiat chimia și fizica și s-a remarcat prin cercetările asupra radioactivității artificiale. Ștefania Mărăcineanu s-a născut la București, în 1882. Mărăcineanu a absolvit studiile […]