Ce spune Felix Stroe despre rezultatele alegerilor parlamentare VIDEO

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a oferit primele declarații după aflarea rezultatelor parțiale la alegerile parlamentare din 2020.

Iată ce a spus:

Citește și:

Bogdan Huțucă, declarații despre rezultatele alegerilor parlamentare 2020

Rezultatele alegerilor parlamentare 2020 – exit poll


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bogdan Huțucă, declarații despre rezultatele alegerilor parlamentare 2020

Dum dec. 6 , 2020
Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a oferit declarații la cald despre rezultatele alegerilor parlamentare 2020. „Am purtat patru bătălii electorale complicate, cu o miză foarte mare. Acum avem un exit-poll pe care aș dori să îl ignor și nu aș vrea să mă pronunț până când nu avem un rezultat […]
Bogdan Hutuca

V-ar putea interesa și: