Ce spune ISJ despre focarul de coronavirus de la Liceul Ovidius

Sorin Mihai, inspector școlar general ISJ Constanța

Inspectorul școlar general Sorin Mihai a declarat că, în cursul zilei de astăzi, a fost informat că la Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța 4 angajați sunt cazuri confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2. (Constanța 100% a publicat în exclusivitate informația.)

„Aceștia nu au intrat în contact cu elevii unității de învățământ, doi fiind deja spitalizați de săptămâna trecută, alți doi (personal didactic auxiliar) primind confirmarea în această seară, nefiind prezenți astăzi în școală. La propunerea școlii, mâine, 15.09.2020, se va aproba punerea în aplicare a scenariului 3 de funcționare a unităților sau a instituțiilor de învățământ preuniversitare.”, a precizat acesta.

Sorin Mihai a mai spus că în permanență se păstrează comunicarea cu DSP și cu Instituția Prefectului, în vederea aplicării eficiente a soluțiilor ce se impun, conform prevederilor legale în vigoare.

„Preocuparea majoră este asigurarea climatului de siguranță și a confortului emoțional al elevilor, al părinților și al cadrelor didactice.”, a precizat acesta.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • ciortan gheorghe

    Stiti, in campionatul national de fotbal, daca o echipa nu participa la meciuri pentru ca are imbolnaviri cu, covid, echipa este sanctionata material si pierde la masa verde. De unde aceasta golanie care se intampla la liceul Ovidius? Deci toata vara nimeni nu a avut nimic si acum pe toti i-a apucat covidul ? Ce masuri a luat doamna directoare pentru a se incepe anul scolar in bune conditii si a nu bloca accesul acestor copii la invatamant ? Ce masuri a luat doamna directoare pentru scoala online, in conditiile in care Lic. Ovidius nu are acces la internet ? A fost dezinfectat liceul inainte de inceperea anului scolar ? A fost instruit personalul care face curatenie cu privire la modul in care se face aceasta, in conditiile in care anul trecut nici macar cosul de gunoi nu era luat in momentul schimbului zilnic gimnaziu-liceu si wc-urile arata ca o mare boschetareala ? Chiar nu mai exista institutii in tara aceasta care sa-i pedepseasca pe acesti golani ordinari ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.