Ce spune Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor și teatrelor

Ludovic Orban

Ludovic Orban, premierul României, a declarat că teatrele şi restaurantele vor fi redeschise „când va fi posibil din punct de vedere epidemiologic” și că nu se hazardează să facă „niciun pronostic”.

„Când va fi posibil din punct de vedere epidemiologic, nu mă hazardez să fac niciun pronostic. După opinia mea, trebuie să aşteptăm, să urmărim evoluţia epidemiei. Există o creştere evidentă a numărului de cazuri, această creştere a numărului de cazuri, atenţie, este distribuită aproape uniform în ţară, nu avem nişte focare în anumite judeţe, ci este vorba de o distribuţie în comunitate în aproape toate judeţele. (…) Transmiterea comunitară este o transmitere care trebuie controlată, prin anchete epidemiologice, prin respectarea regulilor, astfel încât o persoană dacă este infectată, chiar dacă nu ştie, să nu transmită celor cu care intră în contact virusul respectiv. Deocamdată, nu ştim ce se va întâmpla”, a declarat Ludovic Orban, miercuri, la Realitatea Plus, întrebat când se vor redeschide teatrele şi restaurantele.”

Premierul a adăugat că, deocamdată, autorităţile nu ştiu ce se va întâmpla şi a făcut apel, din nou, la „foarte mare vigilenţă şi o respectare strictă a regulilor”.

„Altfel, riscăm să ne confruntăm cu o creştere foarte importantă a numărului de cazuri şi lucrul ăsta nu numai că nu ne va permite o nouă relaxare, ci s-ar putea să ne pună în situaţia, să ne oblige, efectiv, să adoptăm noi restricţii”, a mai spus Orban.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit un membru de seamă al Uniunii Elene din România

joi iun. 18 , 2020
Familia UNIUNII ELENE DIN ROMÂNIA trece în aceste zile printr-o grea cumpănă. Cu adâncă tristeţe şi profund regret, aceasta a anunțat trecerea la cele veşnice a domnului ION UŢANU (aprilie 1941 – iunie 2020), preşedintele Filialei Elene Tulcea. „Provenind dintr-o familie veche şi respectată, a ales profesia de inginer pe […]
ion uțanu

V-ar putea interesa și: