Ce spune Poliția despre scandalul cu focuri de armă din Mamaia

Astăzi, în jurul orei 6.20, o patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia (Ego).

Ajungând în zona respectivă, polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie.

Echipa mixtă a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletala.

Imediat, au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Vă recomandăm și:

Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat un oraș
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Festivalul Pescarilor în Eforie, prima zi de spectacole

Fri Aug 16 , 2019
Turiștii din Eforie, dar și locuitorii, au putut asista, ieri, la prima zi de spectacole din cadrul evenimentului „Festivalul pescarilor”, organizat de Primăria Orașului Eforie. Pe scena Teatrului de Vară din Eforie Nord au rcat Ciro de Luca, Vintage Band și Bianca Constantinescu. De asemenea, spectacole au avut loc și […]
festivalul pescarilor