Ce spune Primăria Constanța despre incidentul de la Festivalul Mamaia Copiilor

festivalul mamaia copiilorÎn legătură cu incidentul petrecut la festivitatea de premiere din cadrul Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor” 2018, Primăria Constanţa face următoarele precizări:

„Municipalitatea a finanţat acest eveniment şi a pus la dispoziţia organizatorilor piaţeta din zona Cazino Mamaia. Organizatorul evenimentului a fost Asociaţia Culturală Mamaia Copiilor, cea care avea obligaţia contractuală de a asigura desfăşurarea evenimentului în cele mai bune condiţii. Din motive artistice, acesta a realizat o avanscena pe care au urcat peste 300 de copii şi tineri.
La un moment dat, avanscena pe care evoluau micii artişti a cedat şi s-a lăsat cu aproximativ 20 de cm. Din informaţiile pe care le deţinem până acum, nimeni nu a fost rănit iar spectacolul a continuat cu decernarea celorlalte premii.
Regretăm incidentul petrecut sâmbătă seara, vom analiza cu maximă seriozitate cele întâmplate şi vom lua toate măsurile necesare pentru a lămuri ceea ce s-a petrecut şi pentru a evita asemenea situaţii pe viitor.
Primăria Municipiului Constanţa a finanţat, finanţează şi va finanţa cu bună credinţă toate evenimentele care promovează staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi România.”

Ce spune Primăria Constanța despre incidentul de la Festivalul Mamaia Copiilor

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Avarie RAJA în localitatea Cumpăna

Tue Jul 17 , 2018
  Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 17 iulie 2018, la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Nucilor cu Tractorului, din localitatea Cumpăna, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă, în intervalul orar 13,00–17,00. Sunt afectati de […]
apa avarie raja