Ce spune Selgros despre carnea de vită fără vită pe care o vinde

selgros constanta carne de vita

În magazinele Selgros Cash & Carry se vinde un produs care ar trebui să fie carne de vită tocată, potrivit etichetei. Tot pe etichetă scrie că ingredientele nu conțin carne de vită, ci de oase și carne de porc, în principal.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Paul Anghel.

carne vita selgros

Reprezentanții Selgros au o explicație.

„Incidentul reprezintă o eroare de tipărire care a survenit în câteva dintre magazinele noastre, ca incidente izolate, în luna august 2017. Avem cunoștință despre această eroare, care a și fost remediată. Produsele au fost retrase și reetichetate cu informațiile corespunzătoare și adecvate conținutului real al produsului (carne tocată de vită). Regretăm sincer această eroare.”, au precizat aceștia, prin intermediul firmei de PR.

Interesant însă este că fotografiile au fost postate de Paul Anghel la sfârșitul lunii octombrie. Pe etichetă se poate observa că marfa a fost produsă în data de 17 august 2017, deci era timp suficient pentru a fi scoasă din magazine.

Termenul de expirare este 12 februarie 2018.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Constanța protestează. Azi, de la ora 18.00

Sun Nov 5 , 2017
Constanța protestează din nou, astăzi, 5 noiembrie, de la ora 18.00 la 22.00, în fața Prefecturii. Adunarea s-a dat pe Facebook și, până la ora redactării acestui articol, aproape 500 de persoane au confirmat prezența. Motivele protestului sunt două. 1. Proiectul de modificare al Legilor Justiției a ajuns deja în […]
constanta protesteaza