Ce străzi se asfaltează în Constanța în această săptămână

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, continuă și în această săptămână lucrările de reamenajare a trotuarelor, reparații ale carosabilului, amenajare de parcări, realizare de marcaje rutiere și tăieri ale cablurilor neetichetate de pe stâlpii din municipiu.

Mai exact, începând de mâine seară până vineri pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Tulcei și bulevardul Aurel Vlaicu, se va freza asfaltul urmând ca în zilele viitoare să fie turnat noul covor asfaltic. Mai sunt pregătite pentru asfaltare străzile Zeno Vancea, Sfântul Ioan Damaschin și aleea Constantin Bobescu, iar pe străzile Prelungirea Eduard Caudella și Cella Delavrancea se va turna asfaltul.

De asemenea, pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazul și strada Unirii între străzile Războieni și Zorelelor se pregătesc trotuarele pentru reparații. În paralel, se lucrează și la amenajarea de unei noi parcări rezidențiale pe strada Arcului, în zona blocului I.

Realizarea de marcaje nu va lipsi din activitatea acestei săptămâni, astfel că arterele rutiere ce au fost transformate în străzi cu sens unic din cartierul Coiciu vor fi marcate corespunzător, iar parcările nou înființate, de asemenea.

Locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Catargul de 80.000 euro asumat de Claudiu Palaz nu are autorizație de construire! PNL: „Poate să pună în pericol viața și integritatea oamenilor”

Mon Oct 28 , 2019
„Nu cred că drapelul național trebuie pus pe un tuberman, pe un stâlp. Îmi asum și insist de a marca centenarul cu ceva care să rămână în urma noastră. Este vorba de marcarea Centenarului Marii Uniri. După părerea mea va fi cel mai mare catarg din țară și sunt convins […]