Ce străzi se vor asfalta în municipiul Constanța în acest an. VIDEO

Lucrările de asfaltare a străzilor din municipiul Constanța vor continua în anul 2017.

”Eu mi-am propus ca în mandatul meu să nu mai existe nicio stradă fără asfaltat pe ea. Adică, nu-mi doresc ca ceea ce am inventariat până în momentul de față să rămână la stadiul de uliță, pentru că avem, din păcate, multe cartiere noi, cartiere tinere ale Constanței, dar și cartiere vechi, unde există condiții de trai improprii”, a spus Decebal Făgădău, primarul Constanței, în cadrul emisiunii ”Realitatea locală”, la Dobrogea TV.

În cartierul Compozitorilor se vor asfalta următoarele străzi:

 • Strada Constantin Bobescu (parțial, dinspre Dezrobirii spre mijlocul cartierului)
 • Strada Sergiu Celibidache
 • Strada Barbu Filaret
 • Strada Tiberiu Brediceanu
 • Strada Gheorghe Dumitrescu
 • Strada Gheorghe Dima
 • Strada Mihai Jora
 • Strada Operei

Se vor mai asfalta străzi în cartierul Baba Novac. Acesta va fi legat cu o șosea asfaltată și spre Ștefăniță Vodă, nu numai spre strada Baba Novac.

În cartierul Palazu Mare se vor asfalta, în acest an, aproape toate străzile.

Se vor asfalta și trei străzi în zona Campusului universitar.

Numele tuturor străzilor, dar și alte detalii interesante, le puteți afla din materialul video de mai jos, extras din emisiunea ”Realitatea locală”, de la Dobrogea TV.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “Ce străzi se vor asfalta în municipiul Constanța în acest an. VIDEO

 1. Dle fagadau, dar pana asfaltati aceste „uliti” care, chipurile se fac dupa un proiect stabilit la o anumita data, insa asfaltarea propiu-zisa facandu se la cateva luni dupa, n ar fi indicat ca macar piatra sa „aruncati” pe aceste strazi mirifice???

 2. De ce asfaltati parțial strada Constantin Bobescu, noi plătim aceleași taxe,nu plătim parțial, pe noi de ce ne pedepsiți? Sunteți un roman destoinic care face treabă românește adică ,” pe jumătate” ,la fel ați făcut cu scurgerea pe această stradă , ați oprit efectuarea ei cu 300 de metri mai puțin adică românește incomplet . Noi nu suntem ai Orașului Constanta? A-ți avut nevoie de votul nostru și acum nu va pasă de faptul că ne obligați să scoatem dejecțiile care vin din canalizarea neterminată, din subsolurile blocurilor la care ați dat aprobare sa se construiască. De ce sunteți indiferent față de noi ,cu ce am greșit că ne pedepsiți.

 3. Urgentati asfaltarea str.Nicolae Kirculescu stam ca ,in Evul mediu ,mai ceva ca in satele din varful muntilor,noroaie,balti cu apa,nu vine nimeni de la Primarie sa vada in ce conditii stam,nu se depune macar petris pentru a acoperi gropile strazii.Minunea orasului Constanta un oarecare a intrat in posesia unei stradute care duce din str.Constantin Bobescu la Marchet L&D,toti proprietarii din strazile Constantin Bobescu si Nicolae Kirculescu cu aceasta blocare a strazii trebuie sa ocolim foare mult pri diverse alei neasfaltate cu gropi,luati masuri de deblocare.Deasemenea nu va intereseaza de un parculet pentru copii tinerilor din acest cartier cu toate ca sunt suprafete libere cu iarba si gunoaie si se pot prelua de primarie pentru realizarea acestor parculete.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum a fost protestul de duminică seara, din Constanța. FOTO. VIDEO

Dum ian. 29 , 2017
Am fost, duminică seara, la protestul organizat în Constanța împotriva grațierii. Prima impresie: a fost frig. Dacă stai câteva ore, se simte. A doua: destul de multă lume, pentru Constanța. cam o mie în punctul maxim, spun jandarmii, aproape dublu, cred. Uitați-vă la imaginile video, vă puteți face singuri o […]

V-ar putea interesa și: