Ce străzi vor fi asfaltate în acest an în Constanța. VIDEO

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

compozitorilor, strada caudella

În bugetul municipiului Constanța pe anul 2016 sunt prevăzute fonduri pentru asfaltarea a 21 de străzi.

Iată lista acestora, precum și lungimea asfaltată, în metri liniari, potrivit documentelor furnizate de Primăria Constanța.

LOT 1

Cartierul Compozitorilor

 1. Eduard Caudella + prelungire – 1.040 ml
 2. Titus Cergău – 310 ml
 3. Iosif Ivanovici – 265 ml
 4. Dinu Lipatti – 160 ml
 5. Rapsodiei – 330 ml
 6. Haricleea Darclee – 260 m

LOT 2

Cartier Baba Novac

 1. Voievozilor – 390 ml
 2. Scheia – 105 ml
 3. A.D. Xenopol – 440 ml
 4. Aleea Al. Alecsandridi – 450 ml
 5. Govora – 450 ml
 6. Horia Grigorescu – 245 ml
 7. Topoloveni – 350 ml
 8. Vrâncioaiei – 235 ml

LOT 3

Cartier Palazu Mare

 1. Liviu Rebreanu – 530 ml
 2. George Topârceanu – 280 ml
 3. Lucian Blaga – 410 ml
 4. Măcinului – 456 ml
 5. Gospodăriei – 420 ml
 6. Alexandru Sahia – 230 ml

LOT 4

Cartierul Veteranilor

 1. Prelungire Meșterul Manole – 400 ml
 2. Mareșal Al. Averescu – 330 ml

În total vorbim despre 7,786 km de drumuri care vor fi asfaltați și despre o suprafață totală de 52.205 mp.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 2,35 milioane euro.

O mare parte din aceste străzi erau trecute și în programul de asfaltare din anul 2014. Evident, nu s-a întâmplat nimic.

Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

5 comments

 • Asta e Romania: ne taram prin noroaie pana in gat si platim taxe de cartiere cu staif. Aproape ca ne-am obisnuit de 15 ani

 • Poate-l intrebati pe Vrabie de la Pestera cum a asfaltat un drum de cativa km in 3 zile, o fi vreun secret…ceva. Ma intreb totusi daca programul de asfaltare si fondurile astea care tot sunt prevazute an de an nu cumva au un iz electoral ?

 • platim taxe si impozite, asigurari obligatorii pe case, rca uri si ne rupem masinile in doua (ca pe jos este practic imposibil sa mergi daca ai avut ghinionul sa ploua) pe drumurile astea de pe vremea lu bunica’mea. cum naiba e posibil asa ceva in 2016??!!…si cum naiba asfalteaza astia??! sa ma faca cineva sa inteleg. asfalteaza asa pe sarite? au dat cu banu sau cum??!
  Eduard Caudella, Rapsodiei ok sunt principale, dar restul?? cum ramane cu c-tin bobescu care se intinde dintr un capat in celalalt??

 • Poate cineva ii mentioneaza d-nului Fagadau ca suntem in data de 16 august 2016 si pe strazile din cartierul Compozitorilor nu este urma de utilaje pentru asfaltare, mai exact pe niciuna din strazi! Alegerile au trecut, au trecut si promisiunile, ca doar suntem in Constanta ! Cred ca sunt necesare anumite organisme care sa vegheze la respectarea termenelor transmise si a gestionarii banilor publici, in conditiile in care pe site-ul Confort Urban SRL, la rubrica ,,Program zilnic lucrari”, apar lucrari pentru ,,pregatire carosabil” (la cele 5 strazi din cartierul Compozitorilor) zilnic in ultimele 2-3 saptamani, in conditiile in care de mai bine de 2-3 saptamani nu se mai afla niciun angajat Confort Urban in zona. Reamintesc ca pe anumite strazi (ex. Iosiv Ivanovici, Eduard Caudella etc) nu au fost montate nici macar bordurile pentru delimitarea stradala, nu vorbim de aducerea utilajelor de asflatare sau materialele necesare. D-nul Fagadau, ne mai spuneti inca o data care este termenul REALIST (asa cum spuneati intr-un interviu) de asfaltare a strazilor din cartierul Compozitorilor, ca cel transmis initial (15 august 2016) a fost depasit, fara ca macar sa ajunga in zona un utilaj pentru asfaltare ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.