Ce studii și ce avere are noul director general al Portului Constanța, Mihai Teodorescu

Sursă foto: Constanța 100%, portofconstantza.com

Într-o mișcare anunțată, pe surse, de câteva zile, conducerea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța a fost înlocuită astăzi, 9 februarie. Directorul general Florin Vizan și-a dat demisia. În locul său a fost numit Mihai Teodorescu, cel care era director executiv din 3 octombrie 2022.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul companiei, acesta a absolvit Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, disciplina Marketing și Management Turistic. A obținut în 2009 și brevetul de turism „Manager în Activitatea de Turism” de la Ministerul Turismului și a urmat un curs de perfecționare în turism la Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse. Între octombrie 2009 și iulie 2011 obține diploma de inginer manager de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, după ce finalizează masterul în Management Agroturistic și Alimentație Publică. Urmează în 2013 Institutul Național de Administrare, specializarea Diplomație în Administrația Publică. Mai face două master-uri, unul de Drept Internațional și Intern în Afaceri și unul de Management Financiar Bancar, ambele la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir.

Primul job din CV este ca Sales Manager la o agenție media, Art Focus Studio, între mai 2006 și septembrie 2009. Între octombrie 2009 și mai 2012 este Manager Corporate Department la agenția de turism Paralela 45. Între mai 2012 și 2016 este șef birou controlori la Regia Autonomă de Transport București. Între ianuarie 2017 și septembrie 2018 este Director Comercial al RATB. Iulie 2019 – septembrie 2020 îl prinde ca președinte al Consiliului de Administrație la Compania Municipală Eco Igienizare București SA, care prestează servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. A fost și Director Executiv la Metrorex din 2018 până în 2022, când ajunge la Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Recomandare: Portul Constanța avea 6 directori în vară. Acum a ajuns la 10

Mihai Teodorescu a dobândit, prin moștenire, un teren, un apartament, o casă și o mașină. A cumpărat un Audi în 2018. Are aproximativ 146.000 de lei, a acordat un împrumut în nume personal de 15.500 de euro și are un credit de circa 68.000 de lei la Porsche Bank, scadent în 2025. În iunie 2023, a declarat venituri de 87.608 lei de la Primăria București, în calitate de Director Executiv, 77.791 de lei de la APMC și 36.300 de lei de la Metrorex, în calitate de membru al Consiliului de Administrație. Soția sa este cadru militar la UM0472, de unde a câștigat 64.323 lei, potrivit declarației de avere.

Mihai Teodorescu a adăugat în CV, la capitolul „Competențe și aptitudini de utilizare a calculatorului”: „Microsoft Office, internet, Programare C++ (atestat obținut cu nota 10).”

Recomandare: Președintele CCIR, Mihai Daraban, a criticat dur profitul record realizat de Administrația Porturilor Maritime Constanța VIDEO


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

10 thoughts on “Ce studii și ce avere are noul director general al Portului Constanța, Mihai Teodorescu

 1. Dacă vrei să reușești în viață (în România) fă-ți un CV ca al numitului Mihai Teodorescu. Este perfect,o trambulină pentru toate posturile înalte. Sigur,mai ai nevoie și de o proptea politică . Îndemnul meu: Fii arivist (adica prin toate mijloacele)! Florin Vizan nu știa ce îl asteaptă de un an și jumătate în urmă. I-a dat timp lui Mihai Teodorescu să se pregătească să-i ia locul. Când M.T. a fost gata, F.Z. a demisionat.
  (Trivia) Aș fi curios să știu ce vârstă are M.T. și ce forță politică este în spatele lui… Cu riscul de a fi dezamăgit.

 2. Urmeaza ca in locul Directorului economic ,doamna Serban ,sa fie numit un medic ginecolog …Echipa grozava pentru administrarea unui port maritim ! Marile porturi europene sunt aproape toate conduse de amirali in retragere….Oare de ce ?

 3. Buna ziua
  Citesti si teminunezi cum apar nica nimenii in functii care sunt paralele cu studiil lor. Ce legatura are „Dorel” asta cu portul Constanta si cu activitateamaritim portuara? Probabil este si asta un bambuist de Bucuresti care trebuie saexecute ceva ordine de grup si gasca. Vom vedea cu habarnistii distrug orice. Halal ministru, halal directori subordonati. Asa s-a dat tara strainilor. Niste jeguri, carora nu le pasa de parerile cetatenilor, ei considerandu-se deamsupra tuturor. Rusine zoaielor

 4. Buna ziua.
  La ce CV are, sigur era „omul competent” pentru o asa pozitie!
  Sunt curios daca stie diferenta dintre o Dană si un Mol.
  Chiar nu mai sunt oameni cu experienta profesionala in tara asta?
  Punem un veterinar la conducerea portului Constanta? Port care de altfel este considerat un punct „fierbinte” si strategic al tarii.
  Ce tip de prostitutie este asta?

  1. Da , este veterinar dar isi ia consilieri marinari, cu studii de specialitate si l indruma , ili fac temele, ii pun vorbe in gura , si doctorasul se descurca si isi incaseaza banutii, si nu putini. Si uite asa ,pe langa un neavenit ,statul roman mai plateste niste salarii bune , consilierilor , valabil pt toti care se inconjoara de consilieri, cica.

 5. Sa va feresca Dumnezeu de furia poporului . Ca mult nu mai putem indura . Jucati-va voi cu focul , jucati-va !!!

 6. Am si eu o intrebare, de om prost… portul Constanta este agentie de turism, ferma sau… infrastructura critica?

 7. Scapati judetul Constanta de cleptomanii Felix Stroie si Dumitrache Ion , fura in fiecare zi de 30 de ani prin zeci de firme interpuse , to speram ca o sa le plezneasca vreo vena-n cap !
  Fura din toate localitatile judetului !

 8. Sunt puși pe criterii politice fără sa cunoască nimic asa a fost distrusa România de politicieni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gheorghe Hagi a fost desemnat cel mai bun antrenor din România

vin feb. 9 , 2024
Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) și-a desemnat, astăzi, laureații sezonului 2022-2023. La finele unui campionat fabulos, în care și-a condus echipa, Farul Constanța, spre câștigarea titlului de campioană, Gheorghe Hagi a fost desemnat cel mai bun antrenor din România. Sub comanda managerului tehnic Gheorghe Hagi, Farul nu numai că […]
gheorghe hagi

V-ar putea interesa și: