Ce vor fi obligați să facă toți șoferii

Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege care completează ordonanţa de urgenţă a Guvernului 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Potrivit acestuia, conducătorii de autovehicule sunt obligați să folosească în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulaţia diurnă şi pe drumurile naţionale, nu doar pe drumurile naţionale europene, ca în prezent. Legea merge la promulgare.

Potrivit proiectului de lege, „în circulaţia pe toate categoriile de drumuri publice conducătorii de autovehicule şi tractoare agricole sau forestiere sunt obligaţi să folosească şi în timpul zilei luminile de întâlnire sau luminile pentru circulaţia diurnă”. 

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege, în calitate de for decizional şi astfel legea merge la promulgare.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Probleme sociale din Medgidia, discutate în prima zi a Săptămânii Naționale a Voluntariatului

lun mai 15 , 2023
Astăzi a început „Săptămâna Națională a Voluntariatului” la Medgidia. Evenimentul a debutat cu o conferință de presă, la care au participat reprezentanții Direcției de Asistență Socială sub coordonarea viceprimarului Niculae Păun, directori ai instituțiilor de învățământ, reprezentanți ai fundațiilor și ONG-urilor care activează în localitate, preoți și elevi voluntari. Organizatorii […]

V-ar putea interesa și: