Cea mai bună zi să vă cumpărați un produs Apple

Dacă vreți să vă cumpărați un produs Apple, nu veți găsi o zi mai bună ca mâine.

De ce? Pentru că mâine se deschide al șaselea magazin iSTYLE din România, în Maritimo Shopping Center Constanța, și cu această ocazie veți putea beneficia de o serie de oferte speciale. Asta înseamnă că un iPhone 6 pleacă de la 2.999 de lei. Dacă vă mulțumiți cu un iPhone 4S veți plăti 999 de lei. În plus, orice bijuterie de Mac cu 20% reducere. În opinia mea, de utilizator de Samsung Galaxy, merită.

În magazinul din Constanța puteți găsi cam tot ce vă doriți în materie de produse Apple. iSTYLE Constanța pune la dispoziția clienților în cadrul showroomului o experiență completă de utilizare a produselor Apple în noua locație, 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Fie că este vorba despre cele mai recente modele de Mac, iPhone, iPad sau iPod – inclusiv produse hot precum noul MacBook, cel mai ușor și compact notebook Mac din toate timpurile, sau că luăm în considerare accesoriile, toate acestea pot fi achiziționate din noul magazin. Cu ajutorul consultanților iSTYLE, utilizatorii pot descoperi în cadrul showroomului soluțiile complementare, bazate pe gadgeturi și accesorii inteligente compatibile cu Mac-urile și cu dispozitivele iOS, care le răspund cel mai bine nevoilor și pasiunilor lor – activități sportive, de creație, organizare și partajare a materialelor foto/video/audio, monitorizare a formei fizice și a sănătăţii, automatizarea și controlul dispozitivelor casnice. ”Sperăm ca showroomul nostru din Maritimo Shopping Center să ofere constănțenilor o interacțiune specială cu produsele celui mai renumit brand din industria tehnologiei”, a declarat Valeriu Ion, General Manager al iSTYLE Retail.

Clienții sunt așteptați la deschiderea oficială a noului magazin, care va avea loc sâmbătă, 27 iunie, pentru a beneficia de multe surprize și oferte speciale din partea iSTYLE. Clienții pot participa la demonstrații cu cele mai noi produse Apple și accesorii și pot câștiga premii instant, la achiziție, în limita stoculului disponibil. Magazinul iSTYLE Constanța pune la dispoziția clienților același mix de servicii ca și celelalte magazine ale rețelei iSTYLE, oferind, printre altele:

                           • un showroom permanent, conceput pentru a pune în valoare gama completă de produse Apple, inclusiv cele mai recente modele de Mac, iPhone, iPad și iPod, cu posibilitatea testării directe de către clienți• asistenţă specializată și individualizată din partea consultanților de vânzări instruiți și certificați de către Apple

• demonstrații, workshopuri și seminarii periodice acoperind cele mai recente și avansate tehnologii

• programe financiare pentru diverse categorii de clienţi, inclusiv reducerile oferite clienților din domeniul educaţiei, soluţii de leasing și închirieri pentru afaceri, restituirea TVA pentru cetăţenii non-UE etc.

• comercializarea unei game generoase, dar exigent selectate de accesorii dedicate produselor Apple, de la genţi de laptop și carcase de iPhone la sisteme audio de înaltă calitate, soluţii de stocare performante și numeroase accesorii inteligente “app-enabled”

• servicii de depanare și preluare în service a produselor defecte Despre iSTYLE iSTYLE este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei.

PS. eMAG afișează astăzi, 27 iunie, un preț identic cu iStyle, 2.999 de lei, pentru iPhone 6 de 16 GB.

Citește despre asta și în:

Constanta.ro

CetateanulComan.ro

Boio.ro

Constanta-financiara-sigla-jpg
Hyundai ECO
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.