„Cea mai frumoasă soţie” şi „Titanic Vals” – în acest week-end la Teatrul de Stat Constanţa

teatru-3-decembrie

Sâmbătă, 3 decembrie 2016, de la ora 19.00, Teatrul de Stat Constanţa (TSC) vă invită la cea mai recentă premieră a acestui sezon, „Cea mai frumoasă soţie” (cu titlul original „Madame este trop belle”), de Eugène Labiche, un spectacol realizat de reputatul regizor Mc Ranin, cu o prodigioasă activitate artistică atât în România cât şi în Franţa, în prezent directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgovişte. Lui Mc Ranin îi aparţin şi scenografia, şi ilustraţia muzicală.

Titlul piesei este dat de personajul în jurul căruia se ţese intriga, o preafrumoasă femeie din lumea burgheziei pariziene. Acest rol este jucat de Florina Stănculeţ.

Din distribuţie mai fac parte Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale şi Gelu Ciobanu.

Duminică, 4 decembrie 2016, de la ora 19.00, aveţi ocazia să vedeţi sau să revedeţi piesa care este jucată cu casa închisă de câteva săptămâni, o revenire în repertoriul TSC, „Titanic Vals”, drama de succes a lui Tudor Muşatescu.

Personajul principal candidează la deputăţie, iar în acest rol îl veţi putea vedea pe Liviu Manolache. Alături de el va urca pe scenă şi Ileana Ploscaru, actriţa care tocmai a împlinit 55 de ani pe scena constănţeană, dar este într-atât de neobosită încât pe 17 decembrie va juca rolul principal într-o nouă premieră a TSC.

În alte roluri îi veţi putea admira pe Cristina Oprean, Florina Stănculeţ, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ştefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman, Gelu Ciobanu.

Regia artistică este semnată de Cristian Şofron, costumele, de Ema Gavrilă, iar decorurile, de Constantin Ciubotariu.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA pe bd Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Trafic îngreunat

mie nov. 30 , 2016
Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, 30 noiembrie 2016, in jurul orei 10,30, la conducta  magistrala de alimentare cu apa (cu diametrul de 1.000 mm, ce pleaca de la statia de tratare si pompare Palas catre Navodari),  de pe b-dul Aurel Vlaicu, zona magazinului Arabesque, echipele de interventie RAJA au blocat o […]

V-ar putea interesa și: