Cea mai ieftină casă din Constanța

casa de vanzare constanta

Scriam, zilele trecute, că șase dintre clădirile simbol ale Constanței sunt scoase la vânzare în această perioadă. Sunt printre clădirile vechi, istorice ale orașului, monumente istorice și/sau imobile de referință. Prețul de listă total al celor șase imobile este de 6.430.000 de lei. Detalii AICI. Astăzi vă prezentăm reversul medaliei: cea mai ieftină casă din municipiul Constanța.

Este vorba despre un imobil care are un preț de listă de numai 26.000 de euro. Evident, prețul reflectă și calitatea. Casa este situată într-o zonă bună, în cartierul Coiciu, pe strada Fulgerului. Are două camere, 57 metri pătrați, baie și bucătărie. Nu are îmbunătățiri și nici nu este locuită. Are intrare și curte comună.

Credeați că în Constanța se construiește mult? N-ați văzut ce e în Cluj!

„Se intră pe poartă, se merge pe o alee câțiva metri, casa se afla pe dreapta. Aleea are lățimea de 1,20 m. În spatele curții se mai află o casă”, se arată în anunțu agenției imobiliare.

Utilitățile sunt separate, iar gazele, la poartă.

Prețul nu se negociază. Se accepta doar plata cash.

Sursa foto: olx.ro

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Copil de 13 ani accidentat după ce a traversat un drum național fără să se asigure

Wed Jun 17 , 2020
Un copil de 13 ani a fost accidentat după ce a traversat un drum național prin loc nepermis și fără să se asigure. Polițiștii spun că astăzi, în jurul orei 16:55, un bărbat de 46 de ani a condus un autoturism pe DN 39 – Tuzla, dinspre Costineşti către Constanţa. […]
accident