Cea mai mare întârziere din acest an a unui tren

tren
Trenul care a întârziat 24 de ore

Cei circa 240 de pasageri ai trenului InterRegio 1822 care circula pe ruta Arad-Mangalia au ajuns la destinaţie după aproape 24 de ore, după o întârziere de opt ore, cauzată de buşteni căzuţi pe şine din cauza unei furtuni şi apoi de defectarea locomotivei.

Trenul a plecat din Arad duminică la ora 19.20 şi urma să ajungă în Mangalia, luni la ora 10.55. Cele 15 ore şi 35 de minute programate ale călătoriei s-au transformat în 24 de ore, după ce trenul a înregistrat 500 de minute de întârziere.

Călătorii au aşteptat câteva ore în zona Petroşani, unde liniile erau acoperite de buşteni şi apă din cauza unei furtuni. După ce au plecat din Petroşani şi au trecut de Bucureşti, locomotiva s-a defectat, iar pasagerii au aşteptat din nou sosirea unei alte locomotive.

Pasagerii au primit apă în staţia Feteşti.

 

Cele opt ore de întârziere reprezintă un record pe acest an, în condiţiile în care recordul de anul trecut aparţine unui tren care a plecat din nordul ţării către litoral şi a ajuns cu 12 ore de întârziere.

 

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

VIDEO SPECTACULOS. Mașină în flăcări pe A2

Tue Jun 21 , 2016
Imagini spectaculoase au fost surprinse, în urmă cu câteva minute, de un constănțean pe Autostrada Soarelui. Acesta se afla la kilometrul 95, în județul Călărași, când a observat o mașină care ardea ca o torță. ”Nu era nicio mașină de poliție, nici de ambulanță. Numai vreo trei copiii care stăteau […]