Cea mai scăzută prezență la vot, într-o secție din Medgidia. Cea mai mare, la Universitatea Ovidius

Cea mai scăzută prezență la vot, în județul Constanța, la alegerile prezidențiale, a fost într-o secție din Medgidia.

Este vorba despre secția nr. 241 din Școala Mihail Sadoveanu, unde s-au prezentat numai 256 de votanți, din totalul de 1.466 înscriși pe listele permanente. Asta înseamnă numai 17,46%.

Municipiul Medgidia este condus de Valentin Vrabie, primar care în prezent face parte din PNL.

Pe următoarele locuri se situează două secții din Rasova, cu puțin peste 22%, iar pe locul al patrulea tot o secție din Medgidia, 242, de la același liceu.

Cea mai ridicată prezență la vot a fost la secția de la Universitatea Ovidius, unde au votat 127 de persoane de pe listele permanente și 226 pe liste suplimentare. La un moment dat, secția a rămas chiar fără buletine, după cum Constanța 100% v-a informat de-a lungul zilei.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alegeri prezidențiale. Dosar penal la Ciobanu pentru coruperea alegătorilor

Dum nov. 10 , 2019
IPJ Constanța a întocmit un dosar penal în comuna Ciobanu, azi, la alegerile prezidențiale. „S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor.”, a precizat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. Mai multe persoane au sesizat, azi, că primarul localității stătea în apropierea secției de votare […]

V-ar putea interesa și: