Cea mai scumpă șampanie din lume s-ar fi cumpărat în Mamaia

Vineri seară, la Mamaia, a fost cumpărată cea mai scumpă șampanie din România. Evenimentul neobișnuit a avut loc într-un club din Mamaia.

Potrivit Evenimentului Zilei, care citează la rândul său ziarul Cancan, este vorba despre cea mai mare sticlă de Armand de Brignac din lume, care are 30 de litri și ar fi costat 470.000 de lei. A fost denumită „Regina Șampaniilor”, este încrustată în foițe de aur și este produsă în doar 12 exemplare, în întreaga lume.

În clubul respectiv cea mai ieftină sticlă de șampanie a costat 800 de lei.

Reprezentanții clubului nu au putut fi contactați, până la această oră, pentru a confirma știrea și pentru a ne arăta bonul fiscal.

O astfel de sticlă de șampanie poate fi cumpărată din magazine specializate cu 60.000 de euro (de exemplu, de AICI). Dacă s-a vândut într-adevăr cu 100.000 de euro, asta înseamnă un profit de 40.000 de euro pentru proprietarii clubului, dintr-un singur foc.

 

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bătaie între două clanuri de țigani. Doi bărbați au ajuns la spital

Sun Apr 29 , 2018
Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Constanța au fost sesizați ieri, în jurul orei 20.00, cu privire la o altercație între mai multe persoane, membre ale unor clanuri de țigani, pe fondul unui conflict mai vechi. Evenimentul a avut loc pe strada Medeea. În scandal au participat cel puțin 10 […]