Ceață densă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa

cod galben ceata sosea

Centrul Infotrafic avertizează că, duminică dimineaţă, se semnalează ceaţă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 175 (Peştera) – 200 (Ciocârlia), vizibilitatea fiind redusă.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că este semnalată ceaţă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 175 (Peştera) – 200 (Ciocârlia), care reduce vizibilitatea sub 100 de metri”, transmite Centrul Infotrafic.  

Sursa citată precizează că, de asemenea, plouă uşor între kilometrii 30 (Brăneşti) – 50 (Săruleşti), carosabilul fiind umed. 

„Reduceţi viteza, măriţi distanţa de siguranţă între autovehicule şi evitaţi oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă”, recomandă poliţiştii.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noua variantă de coronavirus, extrem de transmisibilă: un infectat confirmat infectează alte 16 persoane

Dum iul. 31 , 2022
Vicepreşedintele Societăţii Române de Epidemiologie, medicul Emilian Popovici, a explicat de ce se infectează cu coronavirus persoane care au reuşit să evite boala timp de 2 ani şi chiar s-au vaccinat. Acesta a spus că variantele de SARS-CoV-2 care circulă în prezent sunt extrem de transmisibile. La subvariantele BA 4 […]

V-ar putea interesa și: