Cei cinci bărbați care s-au bătut din cauza unei fete au ajuns din spital în arest

catuse

Ieri, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Decembrie din municipiu are loc o altercație între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre 3 bărbați care, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic cu alți 2 bărbați.

Cei 5 au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind una stabilă.

„Urmare a altercație din cursul zilei de ieri, în municipiul Mangalia, 5 bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.”, a anunțat, marți, Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Cei cinci au 21, 41, 32, 27 și 38 de ani.

Scandalul a pornit din cauza unei fete.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

S-a spart o conductă RADET din zona peninsulară

Tue Apr 6 , 2021
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe strada Sulmona, nu se pot asigura deocamdată serviciile de termoficare în zona Centru – Piața Ovidiu din municipiul Constanța. Echipele de intervenție ale R.A.D.E.T Constanța au început lucrările de eliminare a avariei. Se estimează reînceperea furnizării energiei termice în […]