Cei trei „P” care te conving să-ți cumperi un apartament

1

Primul lucru pe care îl întreabă un constănțean care vrea o locuință este prețul (P1). „Cât costă”. Al doilea este parcarea (P2). „Are loc de parcare”?

Marian Mureșanu, managerul agenției imobiliare Terra Development, spune că cei care cumpără sunt interesați de achiziția a cel puțin un loc de parcare.

„E o condiție clară pentru a-și cumpăra apartamentul.”, a declarat în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV.

Cu toate acestea, apartamentele din blocurile vechi care nu au locuri de parcare sau nu vor avea, în scurt timp, cum sunt cele de pe bulevardele 1 Mai și Alexandru Lăpușneanu, unde se desființează parcările de pe prima bandă, nu resimt încă o scădere a prețurilor.

„Încă nu e clar nimic. E o lipsă crasă de comunicare din partea primăriei. Nu ne spune nimic dacă dispar sau nu. Dacă le scoți, unde se regăsesc, unde le faci?”, spune acesta.

Marian Mureșanu afirmă că, dacă aceste locuri vor dispărea, acest lucru se va vedea în prețul apartamentelor.

„Va fi un recul. NU mare, dar va fi. Toată lumea are cel puțin o mașină. Ce fac când îmi duc copilul la grădiniță?”

Acesta a precizat că oamenii au început să migreze spre zonele periferice, din cauza lipsei parcărilor.

„Centrul era cel mai căutat până acum. Din cauza aglomerării orașului, nu au mai fost așa de căutate apartamentele din centru, pentru că nu sunt locuri de parcare? Oamenii au ajuns să se retragă. Oamenii au migrat către cartiere cum ar fi Km. 4-5, unde găsesc locuri de parcare.”, a precizat acesta.

În Constanța sunt 34.472 de locuri de parcare, de două ori mai puține decât în Brașov.

Al treilea „P” important în tranzacțiile imobiliare este „poziția (P3)”. O butadă spune că în imobiliare contează trei lucruri: „locația, locația și locația”. Locația apartamentului va rămâne întotdeauna importantă.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Cei trei „P” care te conving să-ți cumperi un apartament

  1. P iinea – P astele – P rajiturile ! astea ingrasa Or mai fi si alte ,, P ,, uri in alte domenii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hidrogenul, viitorul combustibil al autobuzelor?

vin nov. 12 , 2021
CT BUS S.A. ia parte la campania de prezentare a noilor autobuzelor cu celule de combustie cu hidrogen. Proiectul este realizat în colaborare cu Institutul pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie (INSAE) din cadrul Universității Ovidius din Constanța, SOLARIS Bus & Coach România, Linde Gaz România și cu Primăria […]

V-ar putea interesa și: