Cel mai bogat om din lume trăiește uneori mai rău decât un român obișnuit

Sunteți nevoit să mâncați opt zile la rând unt de arahide? Aveți o gaură în saltea și, în loc să o schimbați, căutați una mai veche, dar fără găuri?

Probabil că, dacă sunteți un român cu venituri medii, răspunsurile sunt negative.

În cazul celui mai bogat om din lume, Elon Musk, sunt însă pozitive.

Cântăreața Grimes a declarat într-un interviu, publicat săptămâna aceasta în Vanity Fair, că relația cu fostul ei partener Elon Musk, o făcea să se simtă „prinsă între două lumi” și că, uneori, acesta trăia „sub pragul sărăciei”, scrie Insider.

Vorbind cu Vanity Fair, cântăreața și-a amintit cum au găsit, odată, o gaură în partea ei de saltea, într-o perioadă în care locuiau într-un apartament din Los Angeles. În loc să cumpere o saltea nouă, Elon Musk a sugerat că mai degrabă ar putea aduce o saltea de la altă casă a lor, a povestit ea. „Adică, omul meu nici măcar nu ar cumpăra o saltea nouă”, a zis Grimes.

În mai 2020, Musk a scris pe Twitter că își vinde toate bunurile și că „nu va deține nicio casă”.

Se crede că locuiește într-o casă-container din prefabricate, în valoare de 50.000 de dolari, pe care o închiriază de la SpaceX.

„Omul meu nu trăiește ca un miliardar. Trăiește uneori sub pragul sărăciei. Am ajuns în punctul în care mă gândeam: n-am putea să nu mai locuim într-o casă atât de nesigură, de ieftină, unde vecinii ne filmează și nu există securitate, iar eu mănânc unt de arahide opt zile la rând, că nu am altceva în frigider? Grimes, pentru Vanity Fair.

Recomandare: Elon Musk: „Realitatea noastră poate fi un joc video şi noi suntem doar simulări pe computer jucate de un adolescent de pe altă planetă”

În același interviu, Grimes a povestit că ea și Musk au avut împreună un al doilea copil secret, o fetiță pe care o numesc „Y”. Y, al cărui nume este Exa Dark Sideræl Musk, este al șaptelea copil al lui Musk și a fost conceput printr-o mamă-surogat. Fiul mai mare al celor doi, X Æ A-Xii, pronunțat „X A.I. Arhanghel”, s-a născut în mai 2020. Musk a declarat în septembrie 2021 că el și Grimes s-au despărțit, după trei ani. Miliardarul a fost văzut recent alături de actrița australiană Natasha Bassett.

Elon Reeve Musk este un inginer, proiectant industrial, inventator și inovator, programator, antreprenor tehnologic și filantrop. Este cetățean al Africii de Sud, al Canadei și al Statelor Unite. Cea mai cunoscută companie a sa este Tesla.

Are 50 de ani și o avere estimată la circa 221 de miliarde de dolari, adică aproape cât produce toată România într-un an.

Sursă foto: Libertatea


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câți constănțeni se mai vaccinează împotriva Covid-19 și câți sunt internați

sâm mart. 12 , 2022
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 112.111 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 2.492 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.        În acest moment, sunt 109 persoane internate, la nivelul județului Constanța. Paturile pentru tratarea bolnavilor COVID-19 sunt distribuite astfel: […]
covid

V-ar putea interesa și: