Cel mai frumos Crăciun, în Peștera. FOTO. VIDEO

pestera 13

Comuna Peștera ne-a obișnuit, în ultimii opt ani, cu spectacole de lumină, culoare și muzică, în apropierea Crăciunului.

Anul acesta este poate mai frumos decât oricând, dar de acest lucru vă puteți convinge singuri, dacă mergeți să vedeți iluminatul festiv de sărbători. Aveți mai jos câteva imagini, dar trebuie să vă spun că acestea nu fac cinste realității.

Sâmbătă seara, locuitorii din Peștera și din tot județul Constanța au putut asista la un concert susținut de Paula Seling, dar și la alte surprize.

În săptămânile următoare, până pe 7 ianuarie 2016, primarul independent din Peștera, Valentin Vrabie, promite surprize pentru copii și adulți.

Aveți mai jos câteva imagini de ieri.

Aici puteți vedea tot spectacolul susținut de Paula Seling:

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/valentin.vrabie10/videos/324406877683253/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Iată și ce a declarat primarul Valentin Vrabie:

Una dintre surprizele serii a fost prezența la eveniment a președintelui PSD Constanța, Felix Stroe. Acesta a spus că a venit în calitate de cetățean care și-a vizitat un prieten. ”Un prieten drag și un om deosebit, Vrabie Valentin. Ne leagă o prietenie de mai bine de 12 ani de zile. Acest om, cu un suflet luminos, a înțeles încă o dată să dea o parte din lumina lui celor care l-au ales primar”, a spus Felix Stroe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.