Cel mai inutil semn de circulație din Constanța

În Constanța a apărut un semn de circulație prin care șoferii sunt anunțați că nu au voie să vireze la stânga.

Toate bune și frumoase, cu excepția faptului că la stânga nu se poate vira, pentru că pe mijlocul străzii au fost montați stâlpișori!

Minunea se află la intersecția străzii București cu bulevardul 1 Decembrie.

Stâlpișorii din stradă au fost montați în urmă cu câteva zile.

„Există stâlpi care nu permit, fizic, virajul la stânga. Care este utilitatea indicatorului? Exceptând banii risipiți…”, se întreabă un șofer din Constanța.

Recomandare:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

5 comentarii la “Cel mai inutil semn de circulație din Constanța

 1. Importanta este legislatia. Daca in lege se spune ca este obligatorie instalarea unui indicator ,acesta trebuie sa fie instalat chiar daca exista si o bariera fizica .

  1. Domn gigi, esti cel care a montat indicatorul sau cel care pastoreste firma ce castiga din montarea indicatoarelor fara rost?

  2. bunul simt si asigurarea bunastarii cetatenilor spune ca trebuie sa asiguri locuri in care poti intoarce astfel incat sa nu ajungi sa intorci dupa km distanta numai in capetele de oras consumand benzina inutil si poluand astfel mai mult decat daca ai inbtoarce unde ai fi avut nevoie…….mai descongestionezi si circulatia pe marile bulevarde

 2. Răspuns strict pentru autorul/autoarea articolului:
  Semnul, cel mai probabil, a fost pus înaintea stalpisorilor care au apărut ca să „intareasca” semnificația acestuia.
  Am scris autorul/autoarea pentru ca, se pare, articolul este scris de un autor dar titlul „…care șoferii sunt anunțată…” creează o oarecare indecizie asupra genului. :)))
  Despre modul în care actuala conducere a orașului vede fluidizarea traficului… e o alta discuție, unde oricum părerea cetățenilor nu conteaza.

 3. Cel mai inutil articol. Valoare zero, ocupând inutil spațiul, timpul și mintea oamenilor. De când circulația pe drumurile publice se reglementează prin obstacole? Regulamentul de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice din 04.10.2006 devine inutil din perspectiva autorului. Probabil că prin amplasarea de obstacole rezolvăm orice problemă de trafic. Dă-le încolo de semnalele polițistului rutier sau al celor care dirijează traficul, de semnalele luminoase ale vehiculelor cu circulație prioritară, de semafoare, de semnalizarea rutieră și marcaje. Dacă un individ vă spune ceva chiar trebuie să îl luați în seamă fără discernământ? Vă rog să nu feceți viața reală o telenovelă! De fapt să ieșim din această „Soap opera”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un individ fără permis conducea prin parcare cu un tânăr pe capotă

joi feb. 22 , 2024
În data de 21 februarie, aproape de ora 20.00, polițiștii locali din Constanța au depistat în parcare  situată pe aleea Lebedei un autovehicul marca Volkswagen care se deplasa prin parcare cu un tânăr așezat pe capota mașinii. „Față de cele constatate, procedând la verificarea conducătorului auto, a rezultat faptul că […]

V-ar putea interesa și: