Cel mai nou parc și loc de joacă din Constanța, în incinta Energia Residence, este gata VIDEO

Parcul și locul de joacă pentru copii construite în ansamblul imobiliar Energia Residence sunt aproape gata. Acestea vor putea fi folosite foarte curând de către cei care și-au cumpărat apartamente aici.

Muncitorii au montat leagănele și celelalte spații de joacă, au pus gazon, au plantat flori, brazi și alți copaci, au montat pavele. Este gata și foișorul construit. E făcut din lemn, acoperit și are, desigur, mai multe bănci pe care viitori locatari se pot relaxa.

Locuitorii ansamblului imobiliar de pe strada Constantin Bobescu vor avea astfel un parc exact la scara de la bloc.

Parcul și locul de joacă vor putea fi folosite numai de locatari.

Investitorul va mai construi un spațiu asemănător în etapa a doua, care a început deja. Lucrările la blocurile trei și patru înaintează pe zi ce trece. La unul dintre ele s-a ajuns deja la etajul al treilea.

Energia Residence se construiește în cartierul Compozitorilor, pe strada Constantin Bobescu la nr. 101. Primele două etape cuprind câte 240 de apartamente.

A doua etapă a început aproximativ acum circa trei luni.

Fiecare scară are câte două lifturi. Sunt lifturi de calitate, produse de una din cele mai bune companii din lume, Schindler. Există câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, dar și zeci de locuri pentru vizitatori (câte două la fiecare 10 apartamente, așa cum prevede o hotărâre de consiliu local). Locurile sunt amplasate atât la nivelul solului, cât și în subteran.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cristina Dumitrache, PSD, a devenit membru al Comisiei pentru afaceri europene

Tue Sep 13 , 2022
În urma Hotărârii adoptate în ședința Camerei Deputaților de astăzi, Cristina Dumitrache, deputat PSD, a fost desemnată în calitate de membru al Comisiei pentru afaceri europene. Conform atribuțiilor, Comisia pentru afaceri europene asigură exercitarea controlului parlamentar în domeniul afacerilor europene, participă la dezbaterile privind viitorul construcției europene, informează Parlamentul României […]