Cele 17 blocuri din Constanța care ar putea fi reabilitate energetic prin PNRR

1
bloc lapusneanu

Consilierii municipali din Constanța sunt convocați într-o ședință extraordinară, online, nu fizic, pentru a vota mai multe proiecte de hotărâre.

Printre ele se numără și aprobarea depunerii proiectelor pentru creșterea eficienței energetice a câtorva blocuri din municipiul Constanța, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Pe lista de propuneri se află:

  • zona Badea Cârțan – blocurile K9, K10, K13, K14, K15
  • zona Badea Cârțan – blocurile K11, K12″
  • zona Soveja – bloc FT4, FT3A, FT3B
  • zona Casa de Cultură – blocurile L18, L19
  • zona Casa de Cultură – blocurile L48, L49, L50
  • zona Casa de Cultură – blocurile L44, L46

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Cele 17 blocuri din Constanța care ar putea fi reabilitate energetic prin PNRR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, PNL, veste excelentă despre Alternativa Techirghiol

lun apr. 18 , 2022
Deputatul PNL Marian Crușoveanu are o veste excelente despre proiectul #Alternativa Techirghiol, care merge mai departe, cu succes! La Constanța a avut loc o ședință de lucru, în cadrul căreia au fost clarificate detalii privind proiectul Alternativei Techirghiol, mai ales că drumul expres care trece pe raza localităților 23 August […]
alternativa techirghiol

V-ar putea interesa și: