”Cele mai frumoase reportaje”. Viorel Ilișoi își lansează cartea în Constanța

În filmul ”A Beautiful Mind” e o scenă care-mi place tare mult. John Nash, personaj real, laureat cu Nobel, ia masa în cantina Universității Harvard. Rând pe rând, profesorii și studenții vin în fața sa și, fără prea multe cuvinte, își pun stiloul pe masa la care stătea John Nash și pleacă. Este cel mai frumos gest prin care recunoșteau valoarea sa.

Când citesc reportajele lui Viorel Ilișoi am, de multe ori, tendința de a-l căuta și de a-i pune stiloul în față.

Îmi face plăcere să anunț că domnul Ilișoi va veni în Constanța pentru a-și lansa cartea ”Cele mai frumoase reportaje”. Îl puteți vedea ”La Taclale”, joi, 4 mai, de la ora 18.00 (strada Mircea cel Bătrân nr. 23).

Un singur regret am: că această lansare nu are loc la Universitatea ”Ovidius” din Constanța, instituție care, acum câteva luni, dorea să lanseze lampioane în parc, și care acum nu vede un act de cultură.

Până la lansare, vă invit să citiți unul dintre reportajele sale. Este tare greu să alegi numai unul. Aveți link-ul mai jos.

Tata mă așteaptă zilnic în oglindă


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “”Cele mai frumoase reportaje”. Viorel Ilișoi își lansează cartea în Constanța

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiectul senatorului Tit-Liviu Brăiloiu privind faleza

mie mai 3 , 2017
Plenul Senatului a aprobat procedura de urgenţă pentru dezbaterea şi adoptarea propunerii legislative privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Transporturilor aflate în concesiunea Companiei Naționale “Administrația Porturilor Dunării Maritime”-SA Galați în domeniul public al județului Tulcea, al cărei co-inițiator este senatorul PSD, Tit-Liviu […]
tit-liviu brailoiu

V-ar putea interesa și: