Cele mai riscante bulevarde din Constanța. Principalele 3 cauze ale accidentelor rutiere

accidente rutiere constanta

Numărul de accidente rutiere este în creștere în Constanța. Șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța, comisarul Constantin Stoian, a declarat că anul acesta s-au înregistrat cu 10 accident grave mai mult în comparație cu 2020, soldate cu 10 morți, și cu 8 accident grave mai mult decât în 2019.

„Prima cauză generatoare de accidente este traversarea neregulamentară a pietonilor. A doua este neacordarea de prioritate pietonilor, iar cea de-a treia este neacordarea de prioritatea vehiculelor.”, a explicat acesta, în cadrul emisiunii Realitatea locală, la Dobrogea TV.

Acesta a spus că polițiștii sunt în fiecare zi în trafic. O noutate pe care a adus-o de când este la conducerea Serviciului Rutier (iulie 2020) este că radarele numai stau ascunse, ci numai la vedere, pentru că s-a demonstrat că așa este mai eficient. Așadar, fără acea pândă cu care eram obișnuiți.

„Nu putem să asigurăm în același timp pe mai multe bulevarde un număr de aparate de măsurare a vitezei. Dar, în funcție de arterele pe care le cunoaștem cu grad mai ridicat de accidente, acționăm cu preponderență în anumite intervale orare.”, a spus comisarul.

Bulevardele cu cel mai important grad de risc sunt, în ordine, bulevardul Mamaia și bulevardul IC Brătianu.

În general, explică acesta, sunt periculoase bulevardele care nu sunt aglomerate și pe care „se aleargă”, așa cum spun polițiștii în jargon.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.

Vă recomandăm și:

Comisar Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier Constanța: „Constat o aglomerație excesivă. Probabil că măsura implementării sensurilor unice nu dă rezultate” VIDEO

Șmecherii care făceau drifturi în Constanța, dați în consemn. Comisar Constantin Stoian: „Sancțiunea este exagerat de mică”. Rețelele de socializare, monitorizate constant de polițiștii de la Rutieră

Zen Residence
energia residence2 thoughts on “Cele mai riscante bulevarde din Constanța. Principalele 3 cauze ale accidentelor rutiere

  1. Incercati pe bulevardul nou creat nicolae iorga si poporului, unde nu e nici o trecere de pietoni.
    Ca sa trec strada ma urc in masina

  2. singurul politist in trafic este cel care se chinuie sa dirijeze traficul de la intersectia Soveja cu Tomis. in rest, politisti si/sau radare nu stiu unde i-a vazut sefu’. se alearga pe bulevardele si strazile constantei ca pe DN sau DJ, chiar si in conditii de ploaie si vizibilitate redusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accident teribil pe A1. O persoană a murit

Wed Jun 2 , 2021
Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 567, în zona localității Pecica din județul Arad. Din primele date, în accidentul rutier au fost implicate un autocamion și un autoturism. În urma coliziunii, o persoană a decedat.Potrivit ISU Arad, […]
accident a1