FOTO Cele mai scumpe vile scoase la vânzare în Constanța

Cele mai scumpe vile scoase la vânzare în Constanța
Acestea sunt cele mai scumpe locuințe scoase la vânzare în județul Constanța

Pe piața imobiliară din Constanța sunt disponibile mai multe vile impresionante, iar prețurile cerute sunt pe măsură.

Cea mai scumpă locuință este amplasată în Mamaia. Proprietarul cere pe ea nu mai puțin de 2,4 milioane euro., adică circa 11.400.000 de lei. Este vorba despre o vilă cu 11 camere construită în 2010, amplasată pe un teren de 830 de metri pătrați, lângă complexul Melody din Mamaia. Casa dispune de fațade ventilate cu piatră italiană, generator de curent propriu, stație de derudizare a apei, parcare protejată cu trei bariere, uși de garaj automatizate, două centrale termice, una pentru căldură și una pentru apă caldă, aer condiționat cu control separat în fiecare încăpere, sistem de monitorizare cu camere video care pot fi vizualizate prin internet, alarmă, bucătărie complet utilată, ușile corpurilor suspendate fiind acționate electric.

Pe locul al doilea se află o vilă din sudul litoralului, mai exact din Olimp. Are 7 camere, o suprafață utilă de 842 mp și este amplasată pe un teren de 4.526 mp. Este formată din două corpuri de clădire cu intrări separate. Acestea au curte proprie care sunt legate direct de faleză. Amprenta la sol este de 421 mp. Prețul de vânzare: 2 milioane euro.

Pe locul al treilea, după preț, este o clădire de birouri amplasată în zona Trocadero din municipiul Constanța. Are patru etaje și mansardă, spații comerciale, birouri și un apartament, la etajul al doilea. În total vorbim despre 30 de camere. Se asigură numai 9 locuri de parcare. Prețul cerut: 1,7 milioane euro.

Cele importante știri din domeniul imobiliar, dar și cele mai bune soluții dacă vreți să vă cumpărați o locuință, le puteți găsi în categoria „Imobiliare” din ziarul Constanța 100% (click pe acest text și veți ajunge direct acolo).

Pentru locul al patrulea rămânem în Constanța, dar ne îndreptăm spre zona Faleză Nord. Aici găsim o vilă de numai 4 camere, dar cu demisol, parter, etaj și mansardă. Vila are vedere frontală la mare. Suprafața terenului este de 313 mp, deschidere la stradă de 15 metri liniari și cea la mare de 20 de metri liniari. La demisol este o camera tehnică. Parterul este format dintr-o bucătărie care are acces in curte, 1 living cu dinning si o baie. La etaj regăsim un dormitor matrimonial cu baie și 2 dormitoare deservite de o baie. Mansarda este în totalitate o terasă de 90 mp. Prețul cerut: 1,5 milioane euro.

Pe locul al cincilea se află o altă vilă din orașul Constanța cu vedere la mare. De data aceasta, în zona Casei Căsătoriilor. Are 7 camere, 607 mp utili și un teren de 500 mp. Casa este construită pe structura de beton armat, incinta fiind securizata de o rețea de piloți din beton armat introduși la o adâncime de 38 m, 10 metri sub roca dură, spune agentul imobiliar. Ar rezista la cutremure de 9,4 grade pe scara Richter. Are 8 băi utilate modern, iar în baia matrimonială a fost instalată o cada de 800 litri din care puteți vedea marea.

FOTO Cele mai scumpe vile scoase la vânzare în Constanța
Marea se vede din cadă

Mobilierul pentru bucătărie, dressing și dormitoare este realizat la comandă. Are parcare și, cireașa de pe tort, lift Schindler cu 5 stații, cu vedere panoramica către Marea Neagră, în care încap șapte persoane. Proprietarul cere 1.480.000 euro.

Atenție: la aceste prețuri, agențiile imobiliare își adaugă un procent de 2% sau chiar de 3% din suma de vânzare, ceea ce înseamnă câteva zeci de mii de euro bune.

Sursă foto/info: Imobiliare.ro

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Dosar penal după o strângere de fonduri pentru un bolnav de cancer

Wed Feb 27 , 2019
La data de 27 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Mihai Viteazu – I.P.J. Constanța au fost sesizați de către un bărbat, de 43 de ani, din localitate cu privire la faptul că, la data de 20 ianuarie 2019, a contactat-o pe o rețea de socializare pe o femeie, de […]