Cele mai spectaculoase imagini cu iernile de altădată din Constanța

În Constanța nu a mai nins zdravăn de câțiva ani, iar iernile adevărate sunt deja o amintire. Au fost însă ani când zăpada acoperea tot, cu bunele și relele ei. Cu trafic paralizat, pe de o parte, dar și cu imagini desprinse parcă din basme, pe de altă parte.

Am selectat numai câteva din aceste imagini surprinse în lunile ianuarie din anii trecuți.

Ianuarie 2006

Ianuarie 2008

Ianuarie 2012

Ianuarie 2017


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele din Constanța

mie ian. 18 , 2023
Programul de modernizare a infrastructurii pietonale și rutiere acoperă tot mai multe străzi din oraș.   În cartierul Coiciu, se intervine asupra infrastructurii pietonale unde se refac total trotuarele pe două străzi. Pe strada Duiliu Zamfirescu, tronsonul cuprins între strada Semănătorului și strada strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, se înlocuiesc bordurile, […]

V-ar putea interesa și: