Centrele comerciale, ținta hoților

Hoață în magazin (imagine caracter demonstrativ)

Centrele comerciale din Constanța au fost călcate de cel puțin cinci ori, ieri, de hoți.

La ora 20.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat o tânără, de 23 de ani, din Năvodari, care ar fi sustras un articol vestimentar. Prejudiciul în valoare de 1.000 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

La ora 20.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 29 de ani, din localitatea Baia – județul Tulcea, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe produse electronice. Prejudiciul în valoare de 319 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

La ora 16.45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanța au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Rahman – județul Tulcea, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe produse de uz casnic. Prejudiciul în valoare de 170 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

La ora 15.30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au depistat o minoră, de 12 ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe bunuri. Prejudiciul în valoare de 95,88 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

La ora 17.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au depistat o femeie, de 34 de ani, din localitatea Săveni – județul Ialomița, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe bunuri. Prejudiciul în valoare de 210 lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.