Centrul de vaccinare situat în cadrul Policlinicii Medgidia își va încheia activitatea

Începând de luni, 14 martie 2022, Centrul de Vaccinare din Medgidia, situat în cadrul Policlinicii Medgidia își va încheia activitatea de vaccinare. Cei care doresc în continuare să se vaccineze se pot adresa medicilor de familie care pot efectua vaccinul în cadrul cabinetelor medicale.

Centrul de Vaccinare rămâne deschis DOAR PENTRU ACORDAREA TICHETELOR, în baza adeverinței de vaccinare și a cărții de identitate, de luni până vineri, între orele 09.00-15.00.

De aceste tichete beneficiază toți cei care s-au vaccinat după 03.09.2021 cu prima doză Johnson sau a doua doză Pfizer (nu și doza III).

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

O nouă sesiune de admitere la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliție de Frontieră Oradea. 240 de locuri pentru dobrogeni

Fri Mar 11 , 2022
Persoanele care doresc să urmeze o formă de şcolarizare, iar apoi să activeze în cadrul structurii Poliţiei de Frontieră Române au acum posibilitatea de a se înscrie la sesiunea de admitere martie – mai 2022 a Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea. Candidaţii care au […]