Centrul Constanței, fără apă caldă și căldură

Termoficare Constanța a anunțat, vineri, că, din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Moldovei si str. Chiliei. nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii, în zona Capitol.

Echipele de intervenție ale societății  au început lucrările de eliminare a avariei.

Se estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a înființat Patronatul MAREA. Cine sunt membrii fondatori și ce își doresc

vin feb. 4 , 2022
S-a înființat un nou patronat al oamenilor care fac afaceri pe litoral. Se numește Patronatul MAREA Mamaia Constanța. Prima sa reuniune a avut loc pe 3 februarie, la Fratelli Ristorante Constanța. Din echipa de conducere fac parte președintele Sebastian Ionuț Puznava alături de vicepreședintii Dincă Steriu, Daniel Ionuț Tănase, Adrian […]
Patronatul MAREA

V-ar putea interesa și: