Centrul de vaccinare din Costinești se redeschide

Primarul din Costinești se vaccinează împotriva covid. Sursă foto: Facebook

Primarul din Costinești, Jeanu Dorin Dumitru, a anunțat că centrul de vaccinare din localitate se redeschide.

„După o vară în care ne-am bucurat din plin de zecile de mii de turiști care ne-au vizitat, toamna a venit la pachet cu acest val 4 al virusului CoVid. Pentru a ne proteja cu toții, pe noi și pe cei dragi cu care interacționăm zilnic, vă invităm să vă vaccinați. În acest sens, redeschidem luni centrul de vaccinare de pe strada Schitului nr. 6, unde vă așteptăm între orele 8.30 și 11.30.”, a precizat edilul.

Acesta a subliniat că nu este nevoie de programare.

„Este nevoie doar să dăm dovadă de responsabilitate și să înțelegem că aceasta e singura cale de luptă cu pandemia pe care o trăim.”,a mai spus primarul.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase. A 12-a victimă

vin oct. 8 , 2021
In cursul acestei zile, în evidențele  Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța figurează 17 pacienți Covid pozitivi, internați în urma transferului de la Spitalul de Boli Infecțioase.  4 dintre aceștia sunt în secția ATI, 5 în extensiile COVID și 8, în secția exterioară Agigea. „In ultimele 24 de ore a mai fost […]
incendiu spital

V-ar putea interesa și: