Centrul „Jean Constantin”, inaugurat cu „Hamlet”. Intrarea este liberă

Hamlet

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” este inaugurat cu un spectacol după Shakespeare, și anume Hamlet.

Acesta va fi pus în scenă de elevii specializării Arta Actorului, de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, sâmbătă 21 aprilie 2018, ora 13:00.

Spectacolul a fost apreciat cu „Premiul Special”, premiu obținut în urma aplauzelor la scenă deschisă, în cadrul Olimpiadei Naționale de Arta Actorului, desfăşurată în luna aprilie, la Constanţa.

Momentele coregrafice ale spectacolului au fost realizate de prof. Bianca Manta, iar coordonatorul proiectului este conf. univ. dr. Dana Enache, profesor colaborator al Colegiului Național de Arte „Regina Maria” Constanța.

Spectacolul durează 55 minute.

Intrarea este liberă.

Mai jos puteți urmări un spectacol pus în scenă de acești elevi, în sala Colegiului „Regina Maria”, cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cinci sirieni, călăuziți de un turc, au vrut să intre ilegal în România

Fri Apr 20 , 2018
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, în zona trecerii cu bacul din localitatea Ostrov, cinci cetățeni sirieni care au încercat să treacă ilegal în România din R. Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde, fiind călăuziți de un cetățean turc. Cetățenii […]
sirieni politia de frontiera

V-ar putea interesa și: