Cerere mare pe piața imobiliară. Energia Residence majorează ușor prețurile

Energia Residence

Fiecare dezvoltator imobiliar care se respectă are prețuri mai mici la începutul proiectului. Pe măsură ce construcția evoluează, prețurile cresc (justificat). La fel se întâmplă și în cazul unuia dintre cele mai în vogă ansambluri rezidențiale din Constanța, Energia Residence, construit în cartierul Compozitorilor, pe strada Constantin Bobescu.

Început în primăvara acestui an, Energia Residence a oferit prețuri promoționale. De fapt, le oferă încă. Un apartament de două camere aici costă mai puțin decât unul într-un bloc comunist. De pildă, un apartament cu două camere costă mai puțin de 57.000 de euro și – atenție – se predă la cheie, cu baia utilată. Asta înseamnă că îl veți primi cu tot ce trebuie, gresie, parchet, văruit, centrală termică, calorifere. Singurul lucru pe care va trebui să-l faceți va fi să alegeți singuri corpurile de iluminat.

Mai aveți la dispoziție numai câteva zile de a beneficia de aceste prețuri, pentru că, de la 1 septembrie 2021, acestea se vor majora cu 20 de euro pe metru pătrat. Nu este o creștere mare, dacă luăm în calcul faptul că, în acest an, guvernanții anunță o inflație de peste 5%. Costurile materialelor de construcții s-a majorat, la fel și cheltuiala cu mâna de lucru. La un apartament de 60 de metri pătrați, vorbim de o majorare de 1.200 de euro.

Prețurile au crescut și pentru că există o presiune mare din partea cumpărătorilor. Vânzările au mers foarte bine, cumpărătorii fiind atrași de prețul atractiv, dar și de facilitățile oferite.

Este de așteptat ca până la finalul primei etape – cel mai probabil la finalul anului viitor – să mai vedem evoluții în sus ale prețului. Vă vom informa când/dacă acest lucru se va întâmpla.

Energia Residence vă pune la dispoziție studiouri, apartamente de 2, 3 și 4 camere. Între blocuri va fi amenajat un spațiu verde. Pe acoperiș va fi o terasă, care va putea fi folosită de toți locatarii. Fiecare scară are două lifturi, din care unul pleacă de la parcarea subterană și ajunge până pe acoperiș.

În prezent, construcția la primele două blocuri a ajuns la etajul al patrulea. Blocurile vor avea 9 etaje, deci structura este deja la jumătate, dacă luăm în calcul și parcarea subterană. Se lucrează și la blocurile 3 și 4. S-a turnat fundația, iar la unul dintre ele se construiește deja parterul.

Detalii puteți găsi AICI sau direct pe site-ul dezvoltatorului (click AICI).

Vă recomandăm și:

Unul din 3 români vrea să-și cumpere o locuință

Energia Residence – un complex imobiliar ca la carte, cu prețuri corecte


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.