FOTO VIDEO Cernavodă, orașul celebru pentru centrala nucleară și inundații

Cernavodă este un oraș cu totul aparte. Spunem asta nu numai pentru că este singura localitate din țară unde funcționează o centrală nucleară.

Cernavodă este special și pentru petreceri, inundații și cafea.

De când conducerea a fost prelaută de liberalul Liviu Negoiță, aici s-au organizat mai multe spectacole pe bani publici, s-au comandat cărți care au costat peste 1 miliard de lei vechi, s-au cumpărat mii de cozi de topor și zeci de expressoare.

Un lucru nu s-a făcut: nu s-a reușit oprirea inundațiilor. De câte ori plouă mai serios, centrul orașului se inundă.

S-a întâmnplat și azi.

„Începand cu ora 17.50, 20 de pompieri din cadrul Detașamentului Cernavoda intervin pentru evacuarea apei din centrul orasului. Se intervine cu o autospeciala de stingere, 4 motopompe si un autocamion.”, au anunțat reprezentanții ISU Dobrogea.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cenzură la Primăria Constanța

mie iun. 19 , 2019
Primăria Constanța cenzurează cu sârg mesajele care nu convin primarului în funcție, Decebal Făgădău. Cel mai recent exemplu ne-a fost dat de un constănțean, care a postat un comentariu decent, pe pagina de Facebook a primăriei, la o postare despre parcări. Acesta întreba ce se întâmplă cu promisiunile din campanie […]

V-ar putea interesa și: