CERONAV își extinde portofoliul de cursuri offshore

Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a obținut aprobarea OPITO pentru furnizarea cursului CA-EBS.

Cursul se adresează personalului din industria offshore, iar pentru a-l parcurge, aceștia trebuie să dețină un certificat valid BOSIET, FOET sau HUET.

Programul de pregătire inițială pentru sistemul de respirație cu aer comprimat de urgență (CA-EBS) este conceput pentru personalul care se deplasează cu elicopterul de la sau către instalațiile/navele offshore, personal care, în caz de amerizare de urgență, va utiliza un sistem de respirație cu aer comprimat.

„În contextul exploatării gazelor naturale din zona românească a Mării Negre, prin Proiectul de dezvoltare gaze naturale Midia, avem posibilitatea de a contribui la evoluția industriei offshore în România, prin pregătirea personalului maritim din acest sector. Programul de pregătire CA-EBS reprezintă o modalitate eficientă pentru personalul maritim de a-și extinde opțiunile în carieră, dobândind cunoștințele și abilitățile necesare pe care le pot aplica apoi în căutarea oportunităților din industria petrolului și gazelor și pe piețele energetice mai largi”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Colaborarea constantă cu OPITO oferă posibilitatea de a crea programe de formare care să diversifice oferta de cursuri a CERONAV și să vină în sprijinul cursanților.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Maria Tănase. O poveste” - spectacol în Parcul Arheologic Constanța

mie iul. 13 , 2022
Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – Constanța continuă miercuri seară cu spectacolul „Maria Tănase. O poveste”, la ora 21:00. Poate fi văzut în Parcul Arheologic Constanța. „MARIA TĂNASE. O POVESTE” este un one woman show care înfăţişează o versiune despre viaţa celebrei cântăreţe, cu aspecte ale personalităţii ei care sunt […]

V-ar putea interesa și: