CERONAV își extinde portofoliul de cursuri offshore

Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a obținut aprobarea OPITO pentru furnizarea cursului CA-EBS.

Cursul se adresează personalului din industria offshore, iar pentru a-l parcurge, aceștia trebuie să dețină un certificat valid BOSIET, FOET sau HUET.

Programul de pregătire inițială pentru sistemul de respirație cu aer comprimat de urgență (CA-EBS) este conceput pentru personalul care se deplasează cu elicopterul de la sau către instalațiile/navele offshore, personal care, în caz de amerizare de urgență, va utiliza un sistem de respirație cu aer comprimat.

„În contextul exploatării gazelor naturale din zona românească a Mării Negre, prin Proiectul de dezvoltare gaze naturale Midia, avem posibilitatea de a contribui la evoluția industriei offshore în România, prin pregătirea personalului maritim din acest sector. Programul de pregătire CA-EBS reprezintă o modalitate eficientă pentru personalul maritim de a-și extinde opțiunile în carieră, dobândind cunoștințele și abilitățile necesare pe care le pot aplica apoi în căutarea oportunităților din industria petrolului și gazelor și pe piețele energetice mai largi”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Colaborarea constantă cu OPITO oferă posibilitatea de a crea programe de formare care să diversifice oferta de cursuri a CERONAV și să vină în sprijinul cursanților.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

„Maria Tănase. O poveste” - spectacol în Parcul Arheologic Constanța

Wed Jul 13 , 2022
Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – Constanța continuă miercuri seară cu spectacolul „Maria Tănase. O poveste”, la ora 21:00. Poate fi văzut în Parcul Arheologic Constanța. „MARIA TĂNASE. O POVESTE” este un one woman show care înfăţişează o versiune despre viaţa celebrei cântăreţe, cu aspecte ale personalităţii ei care sunt […]