CERONAV și-a aniversat cei 40 de ani la sediul IMO, cu doine cântate la nai

cupsa

ROMÂNIA a celebrat astăzi la IMO 40 de ani de la înființarea CERONAV și a sistemului maritim românesc de training.

Delegații la IMO din 174 de țări au ascultat astăzi doine cântate la nai și vor pleca acasă cu ceramică de Horezu – două dintre cele patru elemente pe care România le are în patrimoniul cultural imaterial UNESCO.

Discursul Secretarului de Stat în Ministerul Transporturilor Marius Humelnicu în plen, prezența Ambasadei României la Londra, networkingul dedicat României și un film de prezentare a CERONAV au impresionat plăcut cei aproximativ 500 de delegați.

”Sper că și asta înseamnă o mică cărămidă la imaginea marinarilor romani. Urmează 16 – 17 iunie, când vom sărbători și în țară!”, a spus Ovidiu Cupșa, directorul CERONAV.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trăim într-o cocină

vin mai 20 , 2016
Prima țară din Occident pe care am văzut-o a fost Austria. Când am fost întrebat nu dacă, ci ce mi-a plăcut cel mai mult acolo, primul răspuns care mi-a venit în minte a fost: ”verdele”. Austria pare că este o țară construită de cineva cu mare grijă, așa cum un […]

V-ar putea interesa și: