Cerșetoria, consumul de băuturi în spațiul public sau aruncarea deșeurilor la întâmplare, sancționate de polițiștii locali

În cursul zilei de 14 ianuarie 2022, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune tematică privind menținerea ordinii și siguranței publice, a stării de curățenie, a respectării măsurilor de protecție individuală împotriva răspândirii virusului SarS-CoV-2 pe raza municipiului Constanța.

Echipele mixte de control formate din polițiști locali din cadrul Birourilor Ordine Publică, Activitate Comercială și Protecția Mediului, au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat mai multe zone de interes public: Gara CFR, Cartier Henri Coandă, Galeriile Soveja, Spitalul Județean, zona Poarta 5, zona Poarta 6, zona Delfinariu, cartier Dacia, zona Trocadero, zona Cora Brătianu, zona Far, zona peninsulară, cartier Brătianu, Sat vacanță, Palazu Mare, Tomis Plus, precum și piețele din oraș, parcuri, săli de jocuri de noroc sau locații de alimentație publică de tip bar.

Au fost legitimate 161 de persoane și aplicate 145 de sancțiuni contravenționale  în cuantum total de 47.540 de lei.

Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, cerșetoria, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public sau oprirea și staționarea vehiculelor în zona platformelor de colectare a deșeurilor.

De asemenea, polițiștii locali împreună cu angajați CT BUS au identificat în mijloacele de transport în comun 26 de persoane care nu dețineau un titlu de călătorie valabil.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

USR are 20 de proiecte pentru municipiul Constanța. Vrea parcuri și un cartier financiar

Mon Jan 17 , 2022
Consilierii municipali USR Constanța, împreună cu viceprimarul Florin Cocargeanu, propun alocarea unor sume din buget pentru implementarea mai multor proiecte pe care le consideră importante pentru orașul Constanța și, implicit, comunitate. Printre ele se numără realizarea mai multor spații verzi, dar și a unui cartier financiar. „Considerăm că nu este […]