Cerșetorii de la Casa Căsătoriilor, amendați de Poliția Locală

Duminică, 22.04.2018, polițiștii locali au desfășurat o acțiune în zona Casei Căsătoriilor, situată pe Strada Eminescu din municipiul Constanța, loc în care au fost depistate și sancționate cu suma de 100 lei fiecare, două persoane, care „au săvârșit în public fapte sau acte de natură să provoace indignarea participanților la eveniment”.

Reprezentanții Poliției Locale spun că este vorba despre acei cerșetori care stau în zonă atunci când ies nuntașii și cer bani pentru a oferi unele servicii, despre care ei spun că sunt tradiții, cum ar fi aruncatul cu orez. Este tot o formă de cerșetorie, mascată însă sub acest aspect.

„În momentul încheierii procesului verbal de constatare și sancționare contravențională, li s-a adus la cunoștință, să părăsească zona și să aibă un comportament civic”, au mai spus reprezentanții Poliției Locale.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța, ZERO lei atrași din fonduri europene în exercițiul financiar 2014-2020

Mon Apr 23 , 2018
  Dezvoltarea oricărei comunități locale îndreptată spre modernizare și inovație nu se poate face decât prin proiecte cu finanțare europeană. Fondurile europene ar fi trebuit să fie principalul motor de dezvoltare al municipiului Constanța, mai ales în condițiile în care actuala conducere PSD-istă a Primăriei se plânge de resursele bugetare […]
bogdan hutuca