Certificate de urbanism emise de o zi pe alta de Primăria Constanța. Cine sunt persoanele care au derogare de la primar

Felicia Ovanesian a dezvăluit, într-o emisiune la Tomis TV, cum se lucrează în Primăria Constanța. Aceasta a declarat că trei persoane din primărie pot, prin dispoziție a primarului, să ceară autorizații de construire peste rând.

Unele certificate de urbanism au fost emise de pe o zi pe alta, în timp ce altele așteaptă cu lunile o rezolvare.

„Ionuț Rusu vine foarte rar la primărie. O dată pe săptămână. În general în zilele când lipsea domnul primar.”, a precizat aceasta, chestionată despre activitatea viceprimarului.

„Distracția totală este că, în zilele în care lipsea primarul, aveau de depus sau de urgentat sau de soluționat o mulțime de chestiuni care țineau de urbanism. Ionuț Rusu cerea să le urgenteze pe ale lui. Era primar în acea zi. Eu am dat o dispoziție care spunea cronologic. Ulterior am aflat că, în contra dispoziției mele, existau doi cetățeni din cadrul primăriei care și ei se puteau duce la șefa serviciului autorizații de construire. Este vorba despre consilierii primarului, Doru Iordache și George Măndilă. Au existat certificate de urbanism eliberate de pe o zi pe alta! Le-am rupt în fața lor. E dramatic.”, a mai spus Ovanesian.

Emisiunea în întregime poate fi urmărită AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de locuri de parcare neocupate la Casa de Cultură, unde primăria vrea să construiască o parcare de mari dimensiuni

vin mai 19 , 2023
Primarul Constanței, Vergil Chițac, a promis, după ce a câștigat alegerile, că va construi o parcare de mari dimensiuni în zona Casei de Cultură. Suprafața de teren pe care se dorește amplasarea acestei parcări este de 4.500 de metri pătrați, localizată pe Aleea Daliei, în zona blocurilor L127, L126 și […]
parcul casei de cultura constanta

V-ar putea interesa și: