Cetățeanul rus și tânărul român dispăruți în Marea Neagră sunt căutați și azi

Luni, 29 septembrie, începând cu ora 08.30 s-au reluat căutările persoanelor dispărute în mare la Costinești, a anunțat ISU Dobrogea.

Este vorba despre Lucian, tânărul dispărut pe 9 august, când a intrat în apă alături de prietenul său, și de un cetățean rus în vârstă de 49 de ani, dispărut pe 18 septembrie în timp ce făcea windsurfing.

ISU intervine cu 3 ambarcațiuni, doi ofițeri și 4 subofițeri.

Cei doi sunt acum căutați numai de ISU. ARSVOM s-a retras.

„După cele 4 zile de căutări s-a decis suspendarea acțiunilor până la apariția unor informații noi relevante cazului, timp în care navele care tranzitează zona sunt solicitate prin aviz  către navigatori, care se emite la fiecare șase ore, să întărească veghea și să raporteze orice informație către MRCC Constanța.  De altfel,  orice persoană care are un indiciu despre bărbatul căutat este rugată să apeleze numărul unic de urgență 112 sau Serviciul MRCC la numărul 0241/61.59.49.”, au anunțat reprezentanții ARSVOM.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simona Halep se menține în top 10 mondial

lun sept. 26 , 2022
Simona Halep se menţine pe locul 9, cu 3025 puncte, se menţine pe locul 9 în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Următoarea româncă din clasament este Irina Begu, care se menţine pe 33, cu 1424 puncte. Şi Sorana Cîrstea se menţine pe locul 39, cu 1300 puncte. Ana Bogdan a […]

V-ar putea interesa și: