Chesoi despre ideea lui Făgădău de desființare a 1.300 de locuri de parcare: „E o prostie cât casa!” VIDEO

Tudorel Chesoi

Decebal Făgădău, primarul Constanței, a anunțat că va moderniza bulevardele care ajung dinspre gară spre stațiunea Mamaia, Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie. Proiectul are însă o hibă majoră: dacă va fi dus la îndeplinire, vor dispărea circa 1.300 de locuri de parcare.

Unde-și vor lăsa acești oameni mașina? Primăria ridică din umeri și spune că va căuta soluții. De ce nu le-a găsit până acum? Întrebarea este retorică.

Tudorel Chesoi are și o soluție pentru această problemă, dacă va ajunge primarul Constanței. O puteți vedea în clipul de mai jos.

Tudorel Chesoi despre ideea lui Decebal Făgădău

Decebal Făgădău, primarul Constanței, a anunțat că va moderniza bulevardele care ajung dinspre gară spre stațiunea Mamaia, Alexandru Lăpușneanu și 1 Decembrie. Proiectul are însă o hibă majoră: dacă va fi dus la îndeplinire, vor dispărea circa 1.300 de locuri de parcare. Unde-și vor lăsa acești oameni mașina? Primăria ridică din umeri și spune că va căuta soluții. De ce nu le-a găsit până acum? Întrebarea este retorică.Tudorel Chesoi are și o soluție pentru această problemă, dacă va ajunge primarul Constanței. O puteți vedea în clipul de mai jos.

Publicată de Constanta 100% pe Luni, 10 august 2020
Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • irod mitrea

    Nea Tudorele, in care secol crezi ca vei ajunge Primar? Pai cu toti taranistii tai uniti nu strangi semnaturi nici de-o foaie A4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.