Chipsuri de legume eco retrase de la comercializare pentru că sunt periculoase pentru oameni

Două loturi de chipsuri de legume eco au fost retrase de la vânzare, iar clienţii care au cumpărat aceste produse sunt sfătuite să nu le consume, din cauza depăşirii valorii admise pentru acrilamidă, o substanţă dăunătoare pentru om.

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunțat că furnizorul Dennrre a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la clienţi a două loturi de chipsuri de legume eco (producător Go Pure), cu data de expirare 15 aprilie şi 22 aprilie. Iniţiativa este determinată de depăşirea valorilor admise ale acrilamidei.

Persoanele care au cumpărat aceste produse sunt sfătuite să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazine, în perioada 2-23 martie, urmând a primi contravaloarea lor.

Acrilamida este o substanţă care poate să apară în unele alimente atunci când sunt prăjite sau tratate la temperaturi înalte, fiind dăunătoare pentru om.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trupa Celelalte Cuvinte concertează în Constanța pe 18 martie

sâm mart. 4 , 2023
Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea Asta”. Celelalte Cuvinte vin cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock și metal. Albumul, lansat […]
celelalte cuvinte concert constanta

V-ar putea interesa și: