Chițac a promis parcări, dar trage dungi pe asfalt. Boc construiește parkinguri subterane cu terenuri de sport peste ele

Vergil Chițac a promis în campania electorală că va construi parcări. Ne-a asigurat că va exista câte o parcare la cel mult 500 de metri de locul de casă sau locul în care te afli, că va construi parcări subterane și supraterane, dar și unele de tip „park and ride”. Nu peste noapte, ci în cei 4 ani de mandat.

În doi ani de zile, nu a apărut nicio parcare promisă. Au apărut însă, spune primăria, „noi locuri de parcare”. Practic, nu este vorba de locuri noi. Primăria a dat ordin Confort Urban să se asfalteze unele locuri unde oricum oamenii își lăsau mașinile, din lipsă de alternativă. E bine și asta, dar nu se pot califica la locuri noi de parcare.

Uitați-vă la Cluj, cu care comparăm Constanța nu numai noi, ci și city managerul Felicia Ovanesian.

În 2020, de pildă, Primăria Cluj-Napoca a inaugurat Parkingul Mogoşoaia, o investiție de 15,4 milioane de lei din bugetul propriu.. Parcare are 292 locuri de parcare, inclusiv locuri pentru persoane cu dizabilităţi, 80 de locuri pentru biciclete, 23 locuri de parcare pentru motociclete şi 9 locuri de parcare pentru maşini electrice, plus staţii de încărcare.

„Un exemplu pozitiv îl reprezintă Parkingul Mogoşoaia, unde peste cele trei nivele de parcări a fost amenajat un spaţiu verde generos pentru recreere şi pentru diverse activităţi sportive în aer liber. Salutăm astfel de investiţii în zonele urbane aglomerate din România, unde lipsa spaţiilor verzi şi a parcărilor insuficiente provoacă numeroase neajunsuri cetăţenilor”, a transmis atunci Asociaţia Pro Infrastructură.

Mai multe fotografii puteți vedea AICI. Atenție, creează dependență și inimă rea!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apa acoperă lacrimile. Pompierii care ies la pensie sunt udați cu furtunul de colegi

mar oct. 4 , 2022
Ministerul Afacerilor Interne a povestit, azi, ultima zi de muncă a lui Mihai, un pompier care a ieșit la pensie. Este o întâmplare care descrie frumusețea acestei meserii grele. Vă invităm să o citiți mai jos. „Mai avea o oră! O oră de pompier militar activ. A simțit că îi […]

V-ar putea interesa și: