Cicliștii din Constanța, rezultate de excepție la Campionatul Național al României de Șosea Pentru Copii 2022

Campionatul Național al României de Șosea Pentru Copii 2022 a avut loc în weekendul 30-31 iulie 2022 la Zărnești. Sportivii din Constanța au obținut rezultate excepționale. Din 8 campioni naționali, 4 sunt din Constanța!

Concurs de ciclism a fost organizat de Federația Română de Ciclism în parteneriat cu A.C.S Olimpic Zărnești și Primăria Orașului Zărnești, obiectiv aflat în domeniul public al Județului Brașov și în administrarea Consiliului Local Zărnești.

Competiția s-a desfășurat în conformitate cu regulamentele Uniunii Cicliste Internaționale și ale Federației Române de Ciclism.

Participarea la competiție a fost condiționată de posesia unei licențe UCI valide pentru 2022.

Pe 30 iulie cei mici au concurat la proba de Contratimp în timp ce ziua de duminică 31 iulie 2022 a dat tonul probei de fond.

Iată rezultatele obținute de echipa ACS Bikerehab

Proba de contratimp:

Loc 1 categoria 5-6 ani (D2) Philip Minea- campion national

Loc 1 categoria 7-8 ani (D1) David Vlad- campion national

Loc 1 categoria 9-10 ani (C) Vlad Alexandru Stefanescu- campion național

Loc 2 categoria 7-8 ani (D1) Patrick Minea – vicecampion national

Loc 2 categoria 9-10 ani ( C)  Alexandru Apostol – vicecampion national

Loc 2 categoria 9-10 ani (C) Iohana Gologan – vicecampioana națională

Proba de fond

Loc 1 categoria 5-6 ani (D2) Philip Minea – campion național fond

Loc 1 categoria 7-8 ani David Vlad – campion național fond

Loc 1 categoria 9-10 ani (C) – Vlad Alexandru Ștefănescu – campion național fond

Loc 1 categoria 9-10 ani (C) – Iohana Gologan – campioana națională fond


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Cicliștii din Constanța, rezultate de excepție la Campionatul Național al României de Șosea Pentru Copii 2022

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

​Clipe de groază. 41 de elevi din Constanța, închiși într-o pensiune care a luat foc. „Numai o minune ne-a salvat”

mie aug. 3 , 2022
Un incendiu a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la o pensiune din Brezoi, judeţul Vâlcea, unde erau cazaţi peste 40 de copii. Douăzeci de persoane care rămăseseră blocate pe balcoane din cauza fumului dens au fost salvate de pompieri. În pensiunea erau cazați elevi din Constanța, de la […]

V-ar putea interesa și: