Cimitirul din Năvodari va avea monitorizare video

Primarul din Năvodari semnează certificatul de urbanism

Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat că a semnat, luni, certificatul de urbanism pentru extinderea și modernizarea cimitirului.

„Știu că lucrările sunt urgente, că este nevoie de lucrări ample, dar totul durează mult fiindcă a trebuit să facem exproprieri pentru extinderea cimitirului.”, a precizat acesta.

Edilul a detaliat și lucrările care se vor face:

„Pe scurt, vom reface toate aleile și le vom asfalta, vom construi casă mortuară și sediu administrativ, vom pune bănci, coșuri de gunoi și containere de deșeuri, vom ilumina tot cimitirul și vom introduce monitorizare video, vom împrejmui cimitirul cu gard viu și gard de beton; vom asigura paza permanentă și salubrizarea.”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reguli strice pentru femeile care vor asista la Cupa Mondială de Fotbal din Qatar

lun oct. 17 , 2022
Partenerele jucătorilor din naţionala Angliei au primit o listă cu regulile pentru Qatar, pe care trebuie să le respecte în perioada Cupei Mondiale, informează Daily Mail. O regulă esenţială este că partenerele trebuie să se îmbrace cât mai decent în public şi la meciuri. De asemenea, în Qatar nu vor […]

V-ar putea interesa și: