Cimitirul stâlpilor de iluminat

stalpi de iulminat

Sute de stâlpi de iluminat dezafectați au fost aruncați în zona industrială din Constanța

Dacă v-ați întrebat ce s-a întâmplat cu stâlpii de iluminat din Constanța care au fost scoși de primărie, pentru a fi înlocuiți cu unii noi, avem noi răspunsul.

Zecile de stâlpi dezrădăcinați au ajuns în zona industrială a orașului, în zona fostului depoul al tramvaielor.

Aceștia erau în stare de funcționare atunci când au fost înlocuiți. Ne întrebăm dacă nu puteau fi valorificați într-un fel, dacă nu folosiți pe alte artere, unde nu există iluminat public (de exemplu în zona Palazu Mare) sau dacă nu puteau fi vânduți pur și simplu la fier vechi, în loc să ruginească fără niciun folos.
Vă reamintim că lucrările de reabilitare şi modernizare a iluminatului public din Constanța au început în vara lui 2015, din fonduri europene. În cadrul acestuia s-a creat de la zero sau s-a extinsa rețeaua de iluminat în cartierele Baba Novac, Compozitorilor, Palazu Mare, Constanța Sud și s-a creat și reabilitat rețeaua de iluminat public din zona peninsulară, de pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca şi bulevardul Aurel Vlaicu, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, între bulevardul I.C. Brătianu şi bulevardul Mamaia, de pe bulevardul Tomis, între bulevardul Ferdinand şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi de pe bulevardul Ferdinand, între strada Mihai Viteazu şi Gara CFR.
Vă recomandăm și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.